Rutineret

Uden at spille prangende vandt TTHs herrer i dag over Silkeborg-Voel KFUM. Kampen blev lidt mere spændende end ønskeligt, men dragerne holdt hovedet koldt og kørte roligt en firemålssejr hjem.

Uden at spille prangende vandt TTHs herrer i dag over Silkeborg-Voel KFUM. Kampen blev lidt mere spændende end ønskeligt, men dragerne holdt hovedet koldt og kørte roligt en firemålssejr hjem.
De grønblusede fra Silkeborgkanten scorede det første mål, men TTH svarede hurtigt igen og kom på 1-3. SVK havde dog ikke i sinde at lade sig køre over og først imod slutningen af halvlegen trak TTH fra til en smal pauseføring på 14-16.

De grønblusede startede anden halvleg som lyn og torden og kom på 16-16, men dragerne holdt på initiativet og omtrent halvvejs i halvlegen stod det 20-25. Så kom TTH dog ud i en mindre måltørke, thi bagkæden havde det svært over for SVKs offensive forsvar. Toke Holst var ikke oppe i gear efter sin skadespause og fik ikke så meget spilletid, mens Lasse Andersen heller ikke fik meget ud af det. Det gik bedre for Erik Hucko, der ellers tilbragte en stor del af første halvleg på bænken efter tilsyneladende at have trådt forkert og fået et vrid i knæet. Til gengæld var Dennis Kirkegaard i hopla og viste en klasse vi ikke har set siden han kom tilbage efter sin knæskade.

Silkeborg-Voelerne fik listet bolden i mål tre gange før TTH igen fik gang i scoringerne. Der blev lukket godt af i forsvaret, hvor Tom Jensen leverede en rigtig flot præstation i målet, mens Tromle, der startede kampen i buret, ikke fik fat i meget.

Selvom målene ikke kom på samlebånd fik dragerne efterhånden på rutineret vis kvalt spændingen og glæden steg hos de medrejsende dragefans, som til sidst kunne synge ”sejren er vor”, mens silkeborgenserne så småt begyndte at sive ud af hallen. 25-29 blev resultatet på en dag hvor TTH viste at de efterhånden er tophold nok til at holde hovedet koldt også når de bliver presset.

Dennis Kirkegaard var som nævnt fyr og flamme og leverede en stribe flotte mål, hvilket gør ham til Dagens Drage. Han skød to straffekast og fik de optimale ud af dem, selvom han i første omgang brændte det ene, men i stedet fangede returbolden og sendte den i mål.

Det kommer til at kræve lidt mere end blot rutine, hvis TTH skal slå AaB på fredag. Dragerne vandt knebent i Aalborg på et mål sat ind i på tremeterkast i sidste sekund af ”doktor” Toke Holst og aalborgenserne er helt sikkert opsatte på at bevise at det var rent held og Lotto. Samtidig er Skjern og TTH ved at komme tæt på Aab, som endnu mangler at møde KIF og Skjern og i teorien ikke kan være sikre på slutspilpladsen.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret