På sporet igen

Efter en række nederlag til topholdene kom Dragerne på sporet igen med en sikker sejr over lokalrivalerne fra NNFH Lemvig.

Efter en række nederlag til topholdene kom Dragerne på sporet igen med en sikker sejr over lokalrivalerne fra NNFH Lemvig.
Før dagens kamp var der afskedsreception og taler til sportchef John Mikkelsen, der nu stopper i klubben efter 20 års virke. Han fik en perfekt afskedsgave med en 10-måls sejr over Lemvig, der ellers vejrede en sejr, da Tvis Holstebro måtte stille op uden tre vigtige bagspillere. Erik Hucko, Niklas Forsmo og René Madsen var alle ude med skader.

Dette hæmmede dog ikke TTHs spil. De resterende spillere tog udfordringen op og spillede en flot kamp foran de
1.900 tilskuere. Uhrenholdt havde valgt at starte med 200- kamps jubilar Lasse Andersen på venstre back, Jakob Thoustrup på midten og Gunnar Berg på højre back. Med Kim Nielsen son indhopper var det konslellationen kampen igennem. På en aften hvor der virkeligt var brug for det, tog Andersen sagen i egen arm. Han lynede og tordnede og lavede 11 rene mål. Samtidig var bagspillerne gode til at finde Jesper Ahle på stregen.

TTH kom hurigt i front. Det blev 9-6, men Lemvig fik udlignet. I de sidste 10 miutter af halvlegen rykkede Tvis Holstebro fra og førte 16-9 var pausen. I slutningen af første halvleg spillede holdet fremragende. Michael Bruun stod godt, og holdet lavede flere mål undertal ved frispilninger til fløjene i indløb. Det var tydeligt at se, hvad ugens træning var blevet brugt til. Det er fornuftigt, at inddrage de stærke landsholdsfløje Rasmussen og Kirkegaard meget i spillet.

I anden halvleg var der aldrig tvivl om resultatet. Lemvig reducerede til 22-16, men så kaldte Damgaard og Uhrenholdt en time-out, der igen satte skik på tingene. Det endte med fest på Vest og en storsejr på 31-21. I anden halvleg lavede Lasse Andersen det ene smukke mål efter det andet. Han spillede sit livs kamp, da der var brug for det. Samtidig stod Bruun og Rasmus Lind godt i målet bag et kontant forsvar.

De tidligere Tvis-spillere Henrik Jepsen og Kim Sandal fra Lemvig fik også vist deres kvalitet. Jepsen tog et straffekast fra Rasmussen og Sandal lavede 4 flotte mål.

Tvis Holstebro fik vist, at holdet hører til i midterfeltet i ligaen, mens det bliver rigtig svært for Lemvig at undgå nedrykning. De er stadig uden point. Vi må håbe, at de snart smager sejrens sødme, så vi også næste år kan møde dem i kampen om Vest.