Ole A. stopper som Dragetæmmer

Ole Andersen stopper som træner for TTHs herreligahold efter denne sæson grundet skuffende resultater. Der er adskillige bud på hvem der skal være ny træner for TTH.

Ole Andersen stopper som træner for TTHs herreligahold efter denne sæson grundet skuffende resultater. Der er adskillige bud på hvem der skal være ny træner for TTH.
Ole A. havde ellers kontrakt en sæson til, men stopper altså før tid. Fyringen skyldes dårlige resultater og utilfredshed med Oles måde at gøre tingene på.

I sidste sæson blev Peter Bruun Jørgensen også fyret på grund af skuffende resultater og man kunne spørge sig selv om det er ved at blive en dårlig vane. Faktisk er det endnu ikke lykkedes en mand hentet udefra at undgå at blive fyret. Før Ole A. og Peter B. har den skæbne således overgået Michael Tind og Peter Hansen.

Der er som nævnt mange bud på hvem skal være ny træner for Dragerne. Bjerringbro-træner Morten Fjeldstad er blevet nævnt, men han er en ombejlet herre som har fået tilbud fra adskillige klubber. Århus GF-træner Jesper Ø. Pedersen, som er blevet droppet til fordel for Erik veje Rasmussen fra Flensburg-Handewitt, er også et emne.

Hvis den nye træner skal hentes fra “egne rækker” er der umiddelbart to muligheder: Den nuværende NNFH-Lemvig-træner Arne Damgård, som tidligere har stået i spidsen for Tvis KFUM eller legendariske Kurt Nielsen, som tidligere har trænet Tvis KFUM med stor succes. Kurt N. træner i øjeblikket Egyptens U-landshold, men hans kontrakt udløber efter VM til sommer, og måske bliver han hentet til undsætning som det er sket tidligere. Han har en stor del af skylden for, at TTH er beriget med så mange unge håb, og måske er han manden der kan få alt det talent til at give resultater.

Alt dette er naturligvis gætterier. Kun et er sikkert: Sandheden er derude…

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret