Nyhedsbrev nr. 6 fra Flammen

Kære Team Tvis Holstebro-supporter

Det er med en blandet fornemmelse, man som præsident for Fanklubben Flammen sidder og skriver dette nyhedsbrev til alle de trofaste medlemmer. På den ene side glæder man sig over, at pigerne på grund af Brabrands økonomi, kvalificerede sig til ligaen, og på den anden side er man ked af herrernes situation, hvor foråret har været en ørkenvandring i dårligt spil og utilfredsstillende resultater. Kvalifikationsspil for at blive i ligaen truer, men hvis det skulle ske, så er jeg dog overbevist om, at holdet har klassen til at vise, hvor skabet skal stå.

Næste sæson står den på både herre- og dameliga på Vest. Alle profilerne kommer på besøg, og det kan forhåbentligt trække en del tilskuere til damekampene. Vore piger kommer til at opleve en hård kamp for at få point, men samtidig får de lov at vise, at oprykningen var fortjent og sportsligt korrekt. Målet for holdet må være at undgå den direkte nedrykning og måske drille et par af de store hold.

Herreholdet mangler 3 kampe i den indeværende sæson. Disse kampe skulle gerne give 4 point, hvilket må være nok til at klare skærene. Kampene er som følger:

Søndag 21.04 17.00: Team Tvis Holstebro – Kolding HK
(gratis adgang for dig!)
Onsdag 24.04 19.30: Bjerringbro FH – Team Tvis Holstebro
(evt. bustur, se på flammen.nu)
Mandag 29.04 20.00: Team Tvis Holstebro – Århus GF
(NY DATO!)

Flammen giver gratis billet og sodavand!
Inden den vigtige hjemmekamp mod Kolding HK holder vi et møde for alle fanklubbens medlemmer. Det foregår fra kl. 16.00 i cafeteriet på IC Vest, hvor der vil her være mulighed for at tale med et par af ligaspillerne, drikke en sodavand og gøre sig klar til kamp. Hvis du medbringer dit medlemskort og viser det ved indgangen kommer du tilmed gratis ind til kampen.

Mød op søndag den 21.04, kl. 16.00!

Vi ses til håndbold på IC Vest.

Med dragehilsen
Hans Henrik Hjermitslev, Præsident for Fanklubben Flammen

Kilde: Flammen.