Nye Drager på dameholdet

TTH har tegnet kontrakt med den koreanske landsholdspiller Sang Eun, som kommer til klubben fra Slagelse og den hollandske stregspiller Mariska Schenkel, som har spillet sammen med Ingeborg Vlietstra i Hellas.

TTH har tegnet kontrakt med den koreanske landsholdspiller Sang Eun, som kommer til klubben fra Slagelse og den hollandske stregspiller Mariska Schenkel, som har spillet sammen med Ingeborg Vlietstra i Hellas.
Efter Rikke Skovs tilbagevenden til Viborg HK og Karina Jensens pludselige farvel til håndbolden havde dameholdet stærkt brug for friskt blod, og det har det fået nu.

Sang Eun er 29 år, venstre back/playmaker og spiller foreløbigt i TTH resten af sæsonen. Hun har spillet 200 landskampe for Syd-Korea og har deltaget i 4 VM-slutrunder og to OL-slutrunder, så det er en spiller med utrolig stor rutine TTH får på holdet. Sportschef John Mikkelsen udtaler til Dagbladet Holstebro-Struer at ”hun er den teknisk bedste spiller vi har haft i klubben”. Det er store ord og det bliver spændende og se om hun kan leve op til dem – Det tror jeg. Spørgsmålet er så hvad vi skal synge når hun har scoret..!

På trods af et økonomisk bedre tilbud fra norske Bækkelaget valgte 22-årige Mariska Schenkel TTH. Indtil videre er hun på kontrakt resten af sæsonen. Til Dagbladet Holstebro-Struer udtaler hun: ”Den danske liga er den bedste i verden Atmosfæren er god. I Holland er der måske 50 tilskuere til håndboldkampe, så jeg glæder mig meget til at spille for de mange tilskuere der er i Danmark.” Jeg håber ikke håndboldfans i Tvis, Holstebro og omegn kommer til at skuffe Mariska, som i øvrigt også siger at hun er glad for byen og klubben og at hun er overbevist om at holdet kan klare det.

Med disse forstærkninger til holdet burde det være muligt at slå økonomisk trængte Odense på Søndag den 5. Januar. Så skal der blot endnu to point til, før TTH er over Odense og Skovbakken/Brabrand og dermed fri af den direkte nedrykning. Vi tror på det. Vel mødt til de mange spændende damekampe i Januar, den 5., 8., 13 og 20. Og godt nyt år!

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret