Nej til ny kamp

Viborg HK vil ikke uden videre acceptere, at Dansk Håndbold Forbund har dikteret en ny kamp mellem Viborg HK og Team Tvis.

Viborg HK vil ikke uden videre acceptere, at Dansk Håndbold Forbund har dikteret en ny kamp mellem Viborg HK og Team Tvis.

Omkampen blev dikteret efter en fejl omkring en time out kort før tid. Først tog Tvis-træner Kurt Nielsen en Time Out, men den blev trukket tilbage, da tidtagerbordet ikke reagerede. Da så Tvis scorede på det efterfølgende angreb blev målet annulleret, fordi tidtagerbordet henholdt sig til Time Out’en.

Tvis fik herefter medhold i protesten, og i går skulle parterne så have enedes om datoen den 14. april kl. 15.00. Dansk Håndbold Forbund har bare glemt, at Viborg dagen efter spiller Viborg HK TV-kamp mod Virum.

“Netop den kamp er blevet flyttet til den 15. april, fordi der var tale om en TV-kamp. Og vi skal vel ikke spille to dage i træk. Vi kan desuden heller ikke forstå, hvorfor Tvis kan få medhold i sagen, når de nu selv laver fejl nummer et i forbindelse med Time Out’en. Derfor har vi nedlagt en modprotest,” siger Viborgs sportschef Ulrik Wilbek.

DHF-formand Søren Høg Thomsen oplyser til B.T., at forbundet har modtaget anken fra Viborg HK, og at der i løbet af i dag vil blive taget stilling til sagen.

Kilde: B.T..