Nedtur

Det var en drage ganske uden gebis der denne aften blev flået af FCKs løver.

Det var en drage ganske uden gebis der denne aften blev flået af FCKs løver.
FCK fik lov at score første mål og resten af første halvleg var en jævnbyrdig affære. TTH trak dog fra til sidst og kom på 8-4, men holdt så scoringspause og lod FCK komme på 8-7. Ved pausen stod det 11-10 og de 1200 vidner var sikre på at det nok skulle gå, trods alt.

I anden halvleg kom løverne hurtigt foran, da TTH var hæmmet af en udvisning Hucko havde pådraget sig sidst i første halvleg. Det var hans anden og Tobben holdt ham derfor ude af forsvaret. Med Morten Krampau i front og Peter Nørklit som en god sidste skanse kom FCK på 15-20. Dragerne begyndte dog at kæmpe igen og godt støttet af frustrerede vestjyder kom de på 22-22, som blev til 24-24, før FCK trak fra til slutstillingen 24-26.

TTH havde i slutfasen flere store chancer som på skændig vis blev misbrugt og det var kendetegnende for hele kampen at der var for meget spild og for lidt spil. Forsvaret var slet ikke oppe i gear i anden halvleg og angrebet langsomt og rodet og målene i høj grad enkeltmandspræstationer. At dommerne måske ikke havde deres bedste dag er ingen undskyldning for nederlaget.

Toke Holst var langt under vanlig standard og scorede ikke et eneste mål, Martin Kristensen var heller ikke særlig skarp og hverken Tom Jensen eller Jan ’Tromle’ havde en stor dag i målet. Jesper Nøddesbo gjorde det det pænt, scorede seks mål og bliver Dagens Drage.

Hvis slutspillet nogensinde skal i hus kræver det et langt højere bundniveau – FCK er ikke et dårligt hold, men dog et hold som skal slås, selv på en dag hvor kun lidt fungerer. Som det står nu er slutspillet meget langt væk og der skal helt andre boller på suppen mod Skjern på lørdag hvis ikke TTH skal indkassere et nederlag større end vanligt!

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret