Når 8 mål ikke er nok

Der var lagt op til en spændende og intens kamp da TTH i dag tog imod Bjerringbro FH på Vest. DR var mødt op og transmitterede direkte og de havde valgt den rigtige kamp at sende, for seerne fik spænding for hele licensen. Det var desuden Michael Bruuns første besøg på Vest efter skiftet til ”Team Grundfos”.

Kampen startede meget lige. Holdene fulgtes pænt ad med TTH i front. Så satte Dragerne bagenden i gear og første halvleg sluttede 16-12. TTH slog Bjerringbro smalt i begge kampe sidste år, så det var egentlig ikke den store overraskelse. Michael B. startede inde, men efter 15 minutter kom han ud på bænken og BFHs legendariske målmand Jan ”Tromle” Nielsen kom ind i kassen, uden at gøre det store forskel lige med det samme.

Den manglende spænding i første halvleg blev der så rigeligt kompenseret for i anden halvleg. TTH bragte sig foran med hele 20-12 kun cirka 6 minutter inde i halvlegen. BHF’erne blev frustrerede og det resulterede næsten i en slåskamp mellem Ahle og #11 Ole Sørensen efter 4 minutter, og i det 9. minut væltede #2 Morten Brendholt Dennis Kirkegaard direkte omkuld, da han ville tage bolden fordi han troede BFH havde frikast.

Dragerne formåede dog ikke at holde fast i den flotte føring. Det virkede ganske som om de gik til kaffepause 10 minutter inde i halvlegen, og pludselig stod det lige, 22-22. Det gjorde det ikke nemmere for TTH at Martin ”er vor venstrefløj” Kristensen indkasserede et tvivlsomt rødt kort efter 20 minutter.

Så var der for alvor dømt spænding. Der var dog håb endnu 3 minutter før tid, med en føring 25-23 til TTH, men så løb Dragerne ind i nogle udvisninger og andet skidt og kampen sluttede skræmmende nok 26-26.

Dagens Drage er Jesper Stenholt som kæmpede bravt og gik foran i angrebet.
At sætte en føring på 8 mål i anden halvleg over styr er for ringe, men vi kan glæde os over at det trods alt blev til et point. Det bringer Dragerne på en øjeblikkelig 8. plads, men med to svære kampe mod henholdsvis Skjern og Kolding forude, tegner det til en pointfattig slutning på 2002.

Vi siger tak til Holstebro Tambourkorps, der hjalp Flammen med at skabe fest på Vest, og glæder os over at de 1175 vidner var godt med da det brændte på. Vi siger skidetak til BHF Support (aka ”Blau Armee Fraktion” – og det er noget de selv har fundet på), der i beruset tilstand gjorde deres for at genere Flammen og Tambourkorpset på usportslig vis.

BFH-fan: ”Hvis min kone var fra Tvis fik hun nogle tæv!”
Vicepræsident Jonas: ”Ja, men det er hun ikke, for pigerne i Tvis ser godt ud og kunne aldrig finde på at være sammen med en fed, gammel, langskægget mand som dig!”
BFH-fan’en forsvandt herefter uden kommentarer.