Mads Lind: Mit livs dumhed

Århus GF-spilleren Mads Lind indrømmede straks, at han har taget ulovlige stoffer, da Dopingudvalget under Danmark Idræts-Forbund i går afslørede den positive dopingtest.

Århus GF-spilleren Mads Lind indrømmede straks, at han har taget ulovlige stoffer, da Dopingudvalget under Danmark Idræts-Forbund i går afslørede den positive dopingtest.
»Jeg må erkende, at jeg har betået mit livs dumhed – 40 dages tankeløshed har ødelagt min håndboldkarriere,« skriver Mads Lind i en redegørelse, han valgte at udsende via Dansk Håndbold Forbund, da sagen blev kendt.

Lind blev testet positiv i forbindelse med en ligakamp i Århus mod Tvis Holstebro den 17. december.

»I foråret havde jeg en meget kritisk periode i mit liv. Jeg havde på det tidspunkt mistet interessen for at spille håndbold. Jeg var i virkeligheden ved at opgive min håndboldkarriere.

Jeg var kommet ind i en omgangskreds, hvor livet bestemt ikke handlede om at spille håndbold. Derimod gik al min fritid med at styrke træne op til fem gange om ugen, feste og gå i byen. Ja, jeg skulle i det hele taget afprøve en masse grænser,« oplyser Mads Lind, hvis pillemisbrug startede via internettet.

»Her fik jeg kendskab til nogle piller, hvor man hurtigt kunne opbygge musklerne. Jeg bestilte herefter pillerne hjem, hvor jeg tog omkring 40 i løbet af april og maj.

Jeg vidste dog godt, at disse piller befandt sig på dopinglisten. Jeg var imidlertid uvidende om, hvilket konkret indhold de havde. Pillerne tog jeg dog ikke i forbindelse med min håndboldkarriere.

Jeg fandt samtidig ud af, at min omgangskreds havde en dårlig indflydelse på mit liv. Derfor afbrød jeg forbindelsen med de personer,« siger Mads Lind, hvis fremtidsmuligheder ændrede sig, da han i august fik et elevjob og blev tilbudt kontrakt med Århus GF.

»Det gav mig livs- og håndboldglæden tilbage. Men jeg må erkende jeg har begået mit livs dumhed og skadet Århus GF og mine holdkammerater. Det er helt utilgiveligt. Jeg beklager derfor, hvad jeg har forårsaget. Nu må jeg så bare tage konsekvenserne.«

Kilde: B.T..