Løverne for stor en mundfuld for Dragerne

36 mål er normalt nok til at vinde en håndboldkamp, men var det ikke her til aften, da TTH tog imod FCK foran 2110 vidner i IC Vest. Don Øs disciple sneg bolden i mål 43 gange, hvilket er det hidtil højeste antal mål der er lavet mod TTH.

Dragerne fra Vestjylland fulgte godt med i det første kvarter, men så fik løverne fra FCK slået hul og var foran med syv ved pausen, 16-23. Det hjalp ikke TTH at Lars Rasmussen måtte humpe ud på bænken i slutningen af halvlegen efter et sammenstød med FCKs målvogter Peter Nørklit. Hvor alvorlig skaden er, er i skrivende stund uvist. I anden halvleg spillede TTH lige op med københavnerne, som ellers en overgang førte med ti mål.

Vestjyderne var uden Michael Bruun, som netop er blevet opereret i knæet. Det er dog næppe sandsynligt at han kunne havde gjort forskellen, for TTHs forsvar gav ikke Kim Andersen og Jesper Sørensen i målet meget hjælp. Angrebet var heller ikke for kønt – de tekniske fejl var talrige som hullerne i en svejtserost. At det alligevel lykkedes at lave 36 mål skyldes først og fremmest at FCK spiller den slags håndbold, som TTH også gerne vil spille: Meget offensiv og med fokus på at lave flere mål end modstanderen, ikke forhindre ham i at lave dem i første omgang.

Dagens lyspunkter var Kim Nielsen og Niklas Forsmoo, som begge kæmpede godt for sagen. Sidstnævnte lavede fem mål og var med til at sikre TTH mod at blive klædt helt af mod slutningen af kampen og bliver Dagens Drage.

Dagens kamp var den københavnske fodboldfusions tiende sejr i træk, mens TTHs sejrsrække altså stoppede efter tre. Om en uge er TTH på den igen, hjemme i IC Vest mod HF Mors. Det er umiddelbart en noget nemmere modstander og det er en kamp der skal vindes hvis det spinkle håb om slutspil ikke skal slukkes.