Lokalopgør i pokalturneringen

Der var på forhånd lagt i kakkelovnen til drengene fra den ambitiøse landsbyklub Stoholm da de tirsdag aften gæstede dragens hule.

Lad os med det samme understrege det: Der var klasseforskel på de to hold. Efter en rolig førstehalvleg, som TTH vandt med de beskedne cifre 16-13, løb gæsterne tør for kræfter, og blev spilmæssigt kørt ud af IC Vest. Og det lignede hele vejen i gennem kampen en kamp som Bent Nyegaard havde skrevet sig på som forfatter til. For efter pausen blev tempoet lige så stille sat op, og det resulterede i at Stoholm gik i stå. TTH scorede mål på samlebånd, 23 i alt i anden halvleg, og Stoholm scorede kun sjældent på en velspillende Michael Bruun.

Alt i alt var der en god og afslappet stemning i IC Vest, og der blev faktisk også plads til en række lækre detaljer, heriblandt to nydelige vip-scoringer og en række frække afslutninger fra en velspillende Dennis Kirkegaard. Desuden skal begge målmændene nævnes. Kim Andersen stod en solid førstehalvleg, og Michael Bruun så ud til at skræmme Stoholm-spillerne fra vid og sands da han i anden halvlegs start entrerede banen med flere dobbeltredninger og straffekastredninger.

Stoholms lyspunkter var Kim Møller, som i kraft i sin rutine fra tiden i Viborg, spillede en god kamp, i særdeles i førstehalvleg, hvor han i perioder scorede efter behag. Desuden var det opløftende at se den unge og ukendte ynglingespiller Lars Ditlev på venstrefløj, hvor han scorede fem flotte mål. Frank Brøndum, klippen fra Stoholm, scorede ingen mål, men undgik til gengæld ganske overraskende at pådrage sig en eneste udvisning.

Stoholm, med deres store ambitioner, fik en lektion i grundlæggende pres- og kontraspil, og må nok sande at der stadig er langt til liganiveauet.