Løfte om drama holdt stik

Skjern-træner Anders Dahl-Nielsen var på rette spor, da han før kampen lovede masser af dramatik.

Skjern-træner Anders Dahl-Nielsen var på rette spor, da han før kampen lovede masser af dramatik.
»Sådan er disse lokalopgør, men de er også uskønne,« kom det fra træneren, før de to arvefjender løb på banen.

Han kunne dog glæde sig over, at hans spillere efter en sløj start fik rejst sig igen og med en sejr fik taget revanche for den usædvanlig sløje indsats for en halv snes dage siden i Ringsted.

Allerede i morgen aften står de to hold igen over for hinanden. Da er der blot byttet hjemmebane, og det gælder en kvartfinale i pokalturneringen.

»Lørdag kommer Kolding så til Skjern. Det er sådan en uge, der kan få en gammel ræv til at snuppe en sæson til,« siger Skjern-træneren.

Så ved sportschef Carsten Thygesen det. Anders Dahl-Nielsens kontrakt udløber til sommer, men uinteresseret i at fortsætte sit engagement hos sølvvinderne er han altså ikke.

Team Tvis Holstebros nye islandske dirigent Aron Kristjansson var den spiller, der havde glædet sig mest til kampen. I to år dirigerede han Skjern-mandskabet, men efter et par år tilbage på sagaøen er han nu tilbage i den danske liga, men hos Skjerns absolutte arvefjender. En akillesseneskade generer ham imidlertid så meget, at han er ude af stand til at spille. Nu måtte han nøjes med smilende at gå rundt og hilse på de gamle venner, der tog flot imod ham i den stopfyldte hal.

Team Tvis Holstebro, der kom til Skjern efter to nederlag, indledte bestemt ikke som et hold, der er i krise. Der blev tacklet jernhårdt i forsvaret, og Toke Holst generede tydeligt Skjerns bagspillere i den fremskudte rolle i 5-1 forsvaret.

Samtidig begyndte Jan Nielsen i den stil, hvor han bestemt ikke er nem at passere. Han overstrålede klart hjemmeholdets Sune Agerschou, der tydeligt havde det vanskeligt, når modstanderne placerede bolden nede ved hans venstre fod.

Fik gang i Skjern

Skjern kom først rigtigt i gang, da to landsholdsspillere blev forvist fra deres pladser. Michael Knudsen røg helt ud på bænken og blev erstattet af en velspillende Thomas Klitgaard, mens Kristian Gjessing måtte en tur over som højre bagspiller for at give plads til den 205 cm høje Lars Møller Madsen, der virkelig forstod at skyde Skjern tilbage i kampen. Fire gange i anden halvlegs start kanonerede den store mand bolden ind bag Jan Nielsen, uden at Tvis-målmanden nåede at bevæge sig.

Knudsen kom dog senere tilbage i kampen og gjorde det ganske udmærket. Det samme gælder i øvrigt for Sune Agerschou, som kom stærkt igen efter pausen og i det sidste kvarter ligefrem blev en slags matchvinder sammen med Møller Madsen.

Hos Tvis kan man undre sig over, at træner Tobben Evjen konsekvent kører med Erik Hucko på højre back og lader en så stærk skytte som Jesper Stenholt sygne hen ude på fløjen.

Kilde: B.T..