Liv og glade dage i Sherwood

Med TTH i rollen som Robin Hood og ÅGF som sheriffen af Nottingham vandt TTH dagens TV-drama 30-28 og Jonas Degnbol, som op til denne sæson skiftede fra Skjern til Århus, måtte igen tage hjem fra Vest uden point.

Med TTH i rollen som Robin Hood og ÅGF som sheriffen af Nottingham vandt TTH dagens TV-drama 30-28 og Jonas Degnbol, som op til denne sæson skiftede fra Skjern til Århus, måtte igen tage hjem fra Vest uden point.
TTH indledte scoringen, men ÅGF tog hurtigt teten. Efter 12½ minut og ved stillingen 5-8 skete der dog noget ganske uventet, som snart fik dragerne i gang igen. Jacob Thoustrup fik et papirstyndt rødt kort for at fælde Robert Gunnarson i en kontra. Lasse Andersen erstattede ”Tudse” på centerpladsen, mens John Mikkelsen kom ind på højre back og Rene Madsen flyttede over på venstre.

Efter 22 minutter havde TTH indhentet ÅGF ved stillingen 11-11 og resten af halvlegen var ret jævnbyrdig. At TTH måtte gå til pausen med et mål op, 14-15, skyldes kun at såvel Jesper Koch som Dennis Kirkegaard brændte et straffekast. Førstnævnte fik overraskende nok ingen spilletid, bortset fra et par straffekast, endda selvom John Mikkelsen ikke spillede helt skarpt i sin kamp nummer 401.

Dragerne startede anden halvleg med lyn og torden. Rene Madsen gjorde det til 15-15 og TTH øgede helt op til 22-17 efter cirka 10 minutters spil. Lidt held var der også i posen. En af dagens profiler, Kim Nielsen, kørte en forsvars-angrebsudskiftning med John Mikkelsen og kom ud tilpas til at erobre bolden umiddelbart efter ÅGFs opgiverkast og skyde den i et tomt mål.

Føringen holdt hele kampen hjem, selvom det blev endog meget tæt. ÅGF begyndte at dække mere offensivt i en 5-1-formation, og kom på 23-22. TTH havde dog stadig overskud og efter scoringer af Kim N. og Dennis K. stod det 25-23 efter 48 minutter af kampen.

4½ minut senere, ved 26-25, var det igen tæt på, men igen trak dragerne fra og gjorde det til 27-25. Med fire minutter igen tog Bent Nyegaard sin time-out og fik pulsen lidt ned hos dragerne. Straks gik de ud og øgede føringen til 30-26, før de gav ÅGF et par trøstemål og ”Hjem til Århus” kunne brøle ud af højtaleren og Dragerne opfavne hinanden af glæde over en særdeles fornem skalp.

Dagens sejr blev grundlagt i forsvaret, som var mere aggressivt og mindre passivt ned tidligere i år. Samtidig stod Morten Sejer en pragtkamp i målet med en redningsprocent over 40. Forsvaret gav desuden en del kontrachancer, som blev solidt udnyttet. Dommerne kan også have følt sig presset til at være lidt flinke efter den uretfærdige diskvalifikation af Jacob T. – TTH fik således kun en udvisning mod ÅGFs 5.

Dagens sejr var en holdindsats, men når der skal udpeges en Dagens Drage falder valget på Morten Sejer som stod uhyre solidt. TTH har nu 8 point på kontoen, hvilket giver en smule afstand til bunden og med yderligere et par point inden jul, ser det ikke så slemt ud.

I øvrigt tak til et medlevende publikum og særligt den norske gymnasieklasse fra Stavanger-egnen, som praktisk talt ryddede fanboden ved at købe 25 spillertrøjer!

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret