Lige ved og næsten IV

For fjerde gang i sæsonen måtte dragerne i aftes se sig slået med et enkelt mål. Stedet var hallen mellem Tarm og Lem og modstanderen var lokalrivalerne fra Skjern Håndbold. Som vanligt blev det en tæt og spændende kamp, som Dahls Disciple altså desværre – for 10. gang i ligaen – trak det længste strå i.

For fjerde gang i sæsonen måtte dragerne i aftes se sig slået med et enkelt mål. Stedet var hallen mellem Tarm og Lem og modstanderen var lokalrivalerne fra Skjern Håndbold. Som vanligt blev det en tæt og spændende kamp, som Dahls Disciple altså desværre – for 10. gang i ligaen – trak det længste strå i.
Skjern tog teten fra start. TTHs forsvar var ikke helt oppe i gear og fik ikke dæmmet op for Lars Møller Madsen og hans kanonkugler. Samtidig fik målmandsduoen ikke fat i så meget, mens Sune Agerschou havde større hænder i den anden ende. Der kneb også lidt med præcisionen i afslutningerne. Pausestillingen var 15-13, så håbet levede endnu hos de tilstedeværende dragefans og dem der fulgte kampen på TV.

TTH startede anden halvleg med bulder og brag og kom lynhurtigt på 15-15, men så strammede de grønne sig an og tilkæmpede sig en føring på 20-17. Dragerne var dog ikke til sinds at lade Skjern løbe fra sig og kæmpede sig tilbage i kampen. Pludselig førte de 23-24 og glæden var stor blandt Flammens udsendte og den busfuld Actona-tropper formand Jepsen havde inviteret til kamp. Det varede dog ikke længe. Skjern tog igen teten, selvom Jesper Jensen gjorde sit for at bevare spændingen ved at brænde to straffekast. Hos dragerne var Jesper Koch, som ellers ikke fik meget spilletid, modsat anderledes effektiv på straffe og listede den forbi Agerschou fem gange.

TTH førte igen ved 25-26, men så var det også slut og resten af kampen var det Skjern der var i front. Spænding var der dog masser af. Ved stillingen 28-28 i de døende minutter af kampen havde TTH stadig chancen for at tage de to point. Bolden blev erobret fra Skjern, blot for at Hucko kunne løbe ned i den anden ende og blive udsat for en uforståelig angrebsfejl. Claus Hansen scorede og i TTHs sidste angreb smækkede Hucko den på målrammen og/eller Agerschou og jublen brød løs hos de grønne.

TTH kunne stille med noget nær idealopstillingen til kampen. Erik Hucko spillede sin første kamp for TTH i denne sæson, og gjorde det pænt, selvom det var tydeligt at han ikke er helt oppe i niveau. På fløjen fik hverken Martin Kristensen eller Dennis Kirkegaard dog meget ud af det, eller meget at gøre med. Modsat fik topscorer Jesper Ahle masser at lave på stregen og udnyttede godt. Han bliver Dagens Drage.

Fem kampe, en sejr, fire nederlag og en målscore på plus en. Det burde ikke være muligt og er egentlig det eneste lidt sjove ved den situation TTH står i. Vi kan dog trøste os med at det så cirka lige så skidt ud efter fem kampe i sidste sæson – da stod TTH også med sølle to point. Forskellen er bare at dengang mødte dragerne etablerede hold i starten af sæsonen, mens vi denne gang har tabt til Silkeborg-Voel KFUM og TMS Ringsted. Sidstnævnte slog dog GOG i aftes og ligger for tiden nummer tre i ligaen, hvilket tyder på at holdet ikke er det bundhold som måske havde spået før sæsonstart.

Dragernes opgave er klar: Der skal point på kontoen. Lad os håbe at kamp nummer seks ligesom i sidste sæson bliver vendepunktet – den står mod Fredericia HK, der også kun har to point og ligger til nedrykningsspil.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret