Lidt for spændende til TV

På forhånd var lørdagens kamp mod Helsinge udråbt til at være en nøglekamp – der skulle point på kontoen, hvis TTH stadig skulle gøre sig håb om at ende i den pæne ende. Og det kom der også, men inden da havde TV-seere i det ganske land været vidne til en kamp der var lidt for spændende.

På forhånd var lørdagens kamp mod Helsinge udråbt til at være en nøglekamp – der skulle point på kontoen, hvis TTH stadig skulle gøre sig håb om at ende i den pæne ende. Og det kom der også, men inden da havde TV-seere i det ganske land været vidne til en kamp der var lidt for spændende.
I første halvleg så det ellers ud til at TTH skulle køre den sikkert hjem og kom foran med fem. Op mod pausen fik nordsjællænderne dog reduceret til en pauseføring på kun tre mål, 14-17. I forsvaret havde TTH især problemer med nordsjællændernes back Frederik Nielsen, som stort set scorede når han ville, mens angrebet manglede noget skarphed. Dennis Kirkegaard måtte desuden udgå efter blot fem minutter, da hans gamle skade sprang op, idet han scorede det ene mål, der nåede at blive hans bidrag i kampen. Det unge håb, Søren Nielsen, var med på bænken som alternativ på højre fløj, men fik ingen spilletid.

TTH startede anden halvleg med brask og bram og kom foran med fem. De unge Helsinge-spillere var dog ikke til sinds at lade sig køre over af den vestjyske håndboldmaskine, som i perioder mest af alt kom til at minde om en nedslidt kartoffeloptager. Angrebsspillet gik i stykker over for Helsinges 5-1-forsvar og dårlige afslutninger og enkeltmandspræstationer var hvad der var tilbage.
En småskadet Erik Hucko blev sat ind og med sin fysiske styrke var han svær for nordsjællænderne at holde – fem mål nåede han at lave på det kvarter han var inde.

Syv minutter før tid kom Helsinge på 23-23, men i en rodet afslutning viste TTH lidt klasse og hev en tremålssejr i land, 26-29. Især blev det afgørende for kampen at TTH lavede syv mål på kontra, mod blot et enkelt hos THH.

I målet stod Michael Bruun 45 minutter og Kim Andersen det sidste kvarter og ingen af de to hev de store kaniner op af hatten. Men det behøvede de egentlig heller ikke, for hverken TTH eller THH var særlig skarpe i angrebet – begge hold sluttede kampen med en scoringsprocent på 52.

TTHs spillede en fin første halvleg, men det var skuffende at se at holdet ikke formåede at trække fra og snøre sækken. Endnu engang virker det som om dragerne ikke spiller mere end 45 minutter. Opløftende var det dog at se at Forsmoo med fire mål igen var godt med på måltavlen. Dagens Drage er Erik Hucko, der var med til at vende kampen for TTH.

Før dragerne kan gå på juleferie venter endnu to vigtige kampe mod de, på papiret, overkommelige modstandere TMS Ringsted og Fredericia HK. Det er kampe der skal vindes. Bliver de det, kan vi se opad i tabellen i stedet for nedad når sæsonen genoptages efter EM.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret