Knebent nederlag i Fredericia

På en dag hvor angrebsspillet ikke fungerede, lykkedes det ikke for Dragerne at få point med hjem til sommerferien.

Dagens kamp var uden placeringsmæssig betydning, da TTH var sikker på 8. og FHK på 9. pladsen. Dog havde begge holds trænere understreget, at kampen ikke var ligegyldig: Det handler om at være klar til alle kampe.

I begyndelsen af kampen virkede det som om det var hjemmeholdet, der havde hørt bedst efter. FHK kom foran 5-1, 9-6 og 12-6, mens TTHs angrebsspil var jammerligt mod det offensive Fredericia-forsvar. Dragerne var ellers i den foretrukne opstilling bortset fra en skadet Erik Hucko. Inden halvled kom der dog gang i kontraspillet, og med 12-9 ved pausen var alt åbent inden sæsonens sidste 30 minutter.

Igen begyndte det rigtig skidt. Angrebsspillet var stadig forkrampet på trods af, at alle opstillinger blev forsøgt. Og da samtidig FHK’erne blev bedre til at skyde forbi Rasmus Lind stod det pludseligt 19-13.

Men da alt håb syntes ude, fik forsvaret og den indskiftede Michael Bruun fat. Jesper Ahle udlignede til 22-22 og Niclas Forsmoo scorede til 22-23 – troede alle, bortset fra de to dommere, der uforståeligt dømte angrebsfejl. Det betød – efter endnu en angrebsfejl til Tvis Holstebro – at Dennis Mathiesen, der spillede afskedskamp for FHK, kunne score til 23-22 i de døende sekunder. Dejligt for ham, FHK og Ultras, men ærgeligt for dragerne og de 3 flammer, der havde fortjent et enkelt point til sommerferien.