Klask til pigerne

Søndag aften blev klasseforskellen mellem ligaen og divisionen udstillet i Vejlby-Risskov Hallen, da Skovbakken klaskede Team Tvis Holstebro med 31-15 efter 13-4 ved halvleg.

På intet tidspunkt var vestjyderne i nærheden af Skovbakkens klasse, og kampen var reelt afgjort, da Bakken førte 6-0 efter 8 minutter. Hos Team Tvis Holstebro forsøgte Karina Jensen, Heidi Brander og målmand Rikke Fink at holde fanen oppe, mens resten af holdet ikke for alvor turde udfordre og tro på egen chance.

Returkampen på torsdag på Vest må være en formalitet, hvorefter begge hold kan holde en velfortjent ferie.