Kanonkamp

Gæstereporter Martin Borg rapporterer fra aftenens kamp mod Kolding.

Gæstereporter Martin Borg rapporterer fra aftenens kamp mod Kolding.

”Flydende angrebs spil, kanon returløb og et stålfast forsvars spil!” Sådan bør det lyde om første halvleg, hvor specielt Heino Holm viste sig fra sin gode side. Det var specielt ind over gamle Sivertsson i midten der blev plads på det gode arbejde fra Ahle, og sjællandske Søren Hansen. Da Kolding fik rettet det op rykkede TTH blot spillet bredt! Man sad med et indtryk af at pauseføringen godt kunne have været et par mål større, men det blev ved de 16-10.

I anden halvdel blev det en gyser! Kolding spillede sig gevaldigt op, lukkede hurtigt hullet, men TTH var dog stadig et lille skridt foran. Forsvaret blev allerede fra starten af kampen hæmmet af 2 udvisninger til forsvarsgeneralen Thoustrup som han fik inden der var spillet 10 min af kampen.

Kampens tosse var Bo Spillerberg, der i anden halvleg slog ud efter en TTH spiller og derefter blev buet ud resten af kampen. Herefter scorede han ikke i åbent spil, kun på straffekast.

De sidste to minutter var gys! Rent gys! Da der mangler 20 sekunder udligner Kolding til 24-24. Tvis kører bolden hurtigt op ind over midten og vupti slår Lasse Andersen til!

Dagens Drage er Lars Rasmussen. Han scorede på sine chancer, holdt virkelig gejsten i forsvaret og løb i de rigtige huller!