Kampen for at tage opgaven seriøst

For fire dage siden pulveriserede Skovbakkens Liga-kvinder 1. divisionsholdet fra Tvis/Holstebro og vandt med 16 overskydende mål.

For fire dage siden pulveriserede Skovbakkens Liga-kvinder 1. divisionsholdet fra Tvis/Holstebro og vandt med 16 overskydende mål.
Derfor er træner Jens Bruuns vigtigste opgave før dagens returkamp også at få spillerne til at tage aftenens returkamp i Holstebro seriøst.

– Vi håber og tror på, at det kun bliver nødvendigt med to kampe. Men vi er nødt til at tage det seriøst. For hvis vi slapper for meget af, kan Holstebro måske få færten af, at det kan lade sig gøre, og det må ikke ske. Der står alt for meget på spil til at acceptere den slags, siger Jens Bruun.

Træneren er godt klar over, at han får svært ved at overbevise sine spillere om, at de kan risikere et nederlag. Men alligevel vil han gøre et forsøg.

– Fire dage efter 16 mål, er det svært ikke at tro på, at man vinder let. Men det bliver nok et noget andet Tvis-hold, vi møder i dag. Holdet har i hvert fald haft meget lettere ved at foretage rettelser, end vi har.

– Samtidig er vi på udebane, så jeg regner ikke med, at det på nogen måde bliver lige så nemt som i første kamp, siger Jens Bruun.

– Selv om spillerne hele tiden har vidst, at der var tale om et 1. divisionshold, tog de det alligevel meget seriøst første gang. Nu er der risiko for, at de vil slappe og tænke, at den kamp er vundet. Den fornemmelse skal vi undgå, siger Jens Bruun men indrømmer samtidig, at der ikke bør opstå tvivl om resultatet.

– 16 måls forskel bør ikke kunne ændres på fire dage. Fysisk, teknisk taktisk er vi være overlegne, og det skal vi vise, siger Jens Bruun, som sandsynligvis kun har en enkelt ændring i forhold til kampen for fire dage siden.

I den kamp pådrog Jannie Skov Nielsen sig en hjernerystelse, og hun er derfor meget tvivlsom til dagens kamp. Derfor er Trine Qwist som reserve.

Kilde: Århus Stiftstidende.