Jysk mesterskab på vej til TTH?

TTH’s herrejuniorhold, som sidste weekend på flotteste vis vandt deres division, tog på hjemmebane i Tvis Hallen d. 17.4 et stort skridt mod det jyske mesterskab i kampen mod Team Vestjylland

Efter en intens kamp, hvor TTH omkring halvlegen var bag ud 4-5 mål, lykkedes det, på baggrund af en fremragende anden halvleg et tændt TTH-mandskab at sejre med 20-17 over forhåndsfavoritterne fra Team Vestjylland. Især fænomenalt forsvarsspil, som vel ikke tillod modstanderne meget mere end 5 mål i anden halvleg, var forklaringen på det flotte resultat. De unge drager, som forøvrigt næsten alle er 1. årsjuniorer, hvilket må siges at give indikationer om at et endnu flottere resultat kan være inden for rækekvidde næste år, spiller returkamp lørdag d. 23.4 i Tangsø Idrætscenter. I tilfælde af et nederlag, vil det være målforskellen der er afgørende.