Intet nyt fra Vestfronten

Som altid blev det en intensiv og fysisk kamp da Skjern tog imod TTH i Skjernhallen. Og som altid trak Skjern det længste strå.

Kampen startede meget lige. Ingen af holdene formåede at bringe sig afgørende foran. TTH var i front, men sjældent med mere end et mål. Der blev virkelig kæmpet om bolden og mange spillere måtte bide i gulvet. Skjerns landsholdsstreg Michael V. Knudsen måtte endda en tur omkring lægen for at blive syet, hørte undertegnede i radioen efter kampen.

Det var en hårdt spillet kamp og Jesper Jensen burde måske ha’ set rødt da han med nød og næppe undgik at stikke Ahle en håndmad. Det var med andre ord en ganske action-packed kamp. Holdene gik til pause med en TTH-føring 11-12 og der var håb endnu.

Håbet var dog lige ved at blive slukket i starten af 2. halvleg, hvor Skjern bragte sig foran med 4 mål. Men så tog Dragerne fat og 5 minutter før tid stod det lige igen. Det gjorde det også 25 sekunder før tid, da TTH nølede bolden væk og kun 1 sekund før tid udlignede Michael V. til en ufortjent Skjernsejr på 24-23. Hvis der havde været retfærdighed til, var kampen endt uafgjort, men der er ikke noget der hedder retfærdighed i håndbold, kun held.

Ikke blot på banen var der action for alle pengene. Actona, The company formerly known as Marmorhuset, havde iklædt medarbejderne de fine nye Hummeltrøjer og inviteret dem til håndbold. Sammen med Flammens udsendte gav Actonafolket de usædvanligt fanatiske Skjernfolk kamp til stregen på tilskuerpladserne.

Martin ”er vor venstrefløj” Kristensen havde karantæne til denne kamp, hvilket gav spilletid til Jesper Holm, som gjorde det så godt på fløjen at han blev Dagens Drage. Bortset fra resultatet var det en god kamp, og det tyder godt for hjemmekampen den 13. April næste år, hvor Dragerne skal bryde den dårlige statistik mod Skjern.