Husker du: 33-26… 26-22…

Så er det igen tid til ligahåndbold efter den blandede indsats for landsholdet i Kroatien.

Så er det igen tid til ligahåndbold efter den blandede indsats for landsholdet i Kroatien.
Tvis lægger ud mod lokalrivalerne fra Viborg. Et på papiret stærkt hold, der dog har det, der nærmer sig et Tvis-kompleks. Vi slog dem i pokalen i 1998, og på Vest fik de i efteråret kærligheden at føle med en Tvissejr på 26-22. Senest fik de storklø i træningsturneringen Liga Cup 2000, hvor Tvis KFUM som bekendt vandt 33-26 – dog over et svækket Viborghold.

Viborg har købt sig til en meget stærk trup med stregspilleren Michael V. Knudsen som toppen af kransekagen. Han var blandt de toneangivende ved EM; en virkelig stærk streg- og forsvarsspiller.

Viborg ligger lunt på 3. pladsen i ligaen med 14 point, men med en sejr kan Tvis KFUM også komme op på 14 point sammen med lokalrivalerne. En sejr vil også betyde en favorabel situation i den indbyrdes lokalturnering mellem Tvis, Skjern og Viborg. Her har alle hold i øjeblikket 2 point.

På Tvisholdet er stort set alle fit for fight. Dog døjer forsvarskrumtappen Niels Wittus med en mindre skade. Lasse Andersen er klar igen, og han viste god form i den nyligt overståede Liga Cup, hvor Tvis som bekendt vandt tre og tabte tre kampe.

En blandet fornøjelse, men det er også først nu, showet for alvor begynder. Med 100 tilrejsende rødhvide bønder i ryggen tager Vestjyllands stolthed de 2 point på lørdag.