Hovedsponsor dropper trængt håndboldklub

Tvis Køkkener, på sjette sæson største økonomiske bidragyder til elitehåndbolden i Tvis, stopper som hovedsponsor i Team Tvis Holstebro.

Tvis Køkkener, på sjette sæson største økonomiske bidragyder til elitehåndbolden i Tvis, stopper som hovedsponsor i Team Tvis Holstebro.
Det er ikke let at være Team Tvis Holstebro i disse dage. Ikke nok med, at eliteoverbygningen trues af opløsning. Team Tvis Holstebros hovedsponsor, Tvis Køkkener, har for nylig meddelt, at virksomheden neddrosler sit engagement i klubben kraftigt efter denne sæson.

Det er en beslutning, der kan mærkes ude i håndboldlandsbyen.

Størrelsen på hovedsponsoratet er en hemmelighed, men det vurderes at ligge på knap en million kroner om året.

Ifølge Bjarne Frandsen, adm. direktør i Tvis Køkkener, har beslutningen intet at gøre med de aktuelle problemer i klubben. Beslutningen er truffet, før tingene de seneste dage er spidset til.

– Vi vil simpelthen prøve noget andet med vores sponsorpenge, og der er ikke tale om utilfredshed fra vores side, siger Bjarne Frandsen.

Tvis Køkkener er på sjette sæson hovedsponsor i håndboldklubben.

– Vi fortsætter i klubben som mindre sponsor, men det bliver slet ikke i samme størrelsesorden. Hvad vi så vil putte vores sponsorpenge i? Det vil jeg ikke ud med endnu, siger Bjarne Frandsen.

I Team Tvis Holstebro bekræfter forretningsfører Poul Madsbjerg, at Tvis Køkkener har trukket sig som hovedsponsor.

– Det er vi meget kede af. Det er en meget vigtig sponsor, vi mister, siger Poul Madsbjerg.

Han lægger ikke skjul på, at historien kommer frem på et meget uheldigt tidspunkt, selv om den ikke direkte har noget med den truende opløsning at gøre.

– For mig at se er det endnu et signal om, at vi er nødt til at holde sammen på Team Tvis Holstebro. Det er kun, hvis vi er sammen, at vi kan finde en eller to sponsorer, der kan erstatte Tvis Køkkener, siger Poul Madsbjerg, der vurderer, at det bliver meget svært at finde en lokal sponsor, der vil give det samme beløb. Han håber, at der kan findes landsdækkende sponsorer, der kan fylde hullet ud efter Tvis Køkkener.

Kilde: Dagbladet Holstebro-Struer.