Holdindsats + Lars R = sejr

Aftenens kamp mod BSV var vigtig for begge hold – vinderen kunne begynde at kigge opad, mens taberen så småt måtte se den anden vej. Heldigvis gav TTH de fremmødte vestjyder noget at klappe af.

Før kampen var der tvivl om Erik Hucko og Dennis Kirkegaard, som henholdsvis sad over og blev skadet i kampen mod ÅGF, ville være klar til aftenens kamp. Det var de heldigvis, om end ikke i højeste gear. Det gav dog holdet den bredde der var brug for mod et, på papiret, ganske stærkt BSV-hold.

Kampen kom kun langsomt i gang – de to hold følte hinanden lidt på tænderne og det var TTH der først fandt nøglen til modstanderens forsvar. En føring på 2-1 kom henover halvlegen op på seks mål. Dommerne så ret mange straffekast i BSV-enden og de blev sat sikkert ind af Lars Rasmussen fra syv-meter-pletten. Det frustrerede naturligvis midtjyderne, som havde svært ved at få angrebet rigtig i gang. Pausestillingen 16-13 levnede dog chance for et BSV-come-back.

Og det var da også lige ved. Et offensivt forsvar tog brodden ud af TTH-angrebet og omkring midtvejs i halvlegen nåede BSV på 21-20. Ved en holdindsats fik TTH dog vendt kampen og kom igen foran med fire-fem mål. Det hjalp heller ikke den midtjyske alliance at Kasper Poulsgaard, der engang har kunnet kalde IC Vest for hjemmebane, fik sin tredje udvisning og måtte forlade banen. De sidste ti minutter var der aldrig for alvor tvivl om hvor sejren ville ende, selvom det blev lidt rigeligt tæt på med slutstillingen 31-29.

Alle TTHs markspillere, Kenneth Klev undtaget, kom på tavlen og det vidner om at kampen blev vundet af hele holdet, målmændene inklusive. Bruun stod en god kamp og Kim Andersen leverede også fine redninger da han stod halvdelen af anden halvleg. Forsmoo startede kampen godt og leverede to gode mål – han virker betydeligt mere sikker på banen end i sæsonens første kampe. Men Dagens Drage er Lars Rasmussen, som var sikker på straffe – dog brændte han et enkelt på en ganske velspillende Morten Sejer – og scorede syv mål på de rigtige tidspunkter. I første halvleg var han ellers nede og ømme sig over sit knæ efter en scoring, men det var heldigvis ikke mere alvorligt end at han kunne spille kampen færdig.

De medrejsende BSV-tilhængere måtte forlade IC Vest uden to point – til gengæld fik de undertegnedes Morten Sejer-banner med, så de kan opmuntre den kække og sympatiske kjøbenhavner, når kampen, som i dag, ikke går i midtjydernes retning.

Dragernes næste kamp er mod GOG på udebane. Desværre har TTH hidtil i sæsonen haft svært ved at følge op på de gode takter i hjemmekampene på udebane, men skal aldrig sige aldrig…