Holdfællesskabet en realitet

Så blev det en realitet; Tvis KFUM og Holstebro Håndbold 90 indgår fra den 1. maj 2000 holdfællesskaber på herre-, dame- og ynglingesiden.

Så blev det en realitet; Tvis KFUM og Holstebro Håndbold 90 indgår fra den 1. maj 2000 holdfællesskaber på herre-, dame- og ynglingesiden.

Dette blev vedtaget på de ekstraordinære generalforsamlinger i de to klubber. For vedtægtsændringer i klubberne skulle der 2/3 deles flertal til og tilslutningen til samarbejdet var stor i begge foreninger. I Tvis blev resultatet 90 – 13, mens det i Holstebro blev vedtaget med stemmerne 116 – 10. En klar tilslutning, der lover godt for det fremtidige samarbejde.

Arbejdstitlen til holdfællesskabet er „Team Tvis/Holstebro”, men dette navn er ikke vedtaget endnu – lad os håbe noget bedre kommer op.

Vedtægterne i forbindelse med holdfællesskabet lægger vægt på, at moderklubberne ikke skal komme i anden række. En betragtelig del af eliteafdelingens indtægter kommer Tvis KFUMs og HH90’s ungdoms- og breddearbejde til gode, så foreningernes sociale fællesskab ikke svigtes på elitens bekostning.

Nu bliver det spændende at se, hvordan det nye koncept kommer til at tage sig ud. 1) Hvad bliver navnet? 2) Hvilke farver skal vi spille i? 3) Løfter samarbejdet håndbolden i Vestjylland? 4) Hvad skal vi synge på Idrætscenter Vest?

Vi har selvfølgelig vores forslag: 1) Tvis/Holstebro Vest. 2) Sort, blå, rød og hvid. 3) Ja, flere penge og tilskuere, mange unge talenter, mere stemning på Vest og et nyt frugtbart fællesskab. 4) Det kommer jo an på hvem, der råber højest; men vi vil gøre Vest til en fæstning.