Højt humør i “Helvede”

Så kom dagen, hvor den udsatte kamp mod Fredericia endelig skulle spilles… og dagen, hvor kampen mod Ultras skulle udkæmpes.

Kiggede man inden kampen på statestikken mellem de to hold, kunne man på forhånd have forventet en tæt kamp – og det var lige, hvad man fik. Dragerne startede bedste med at bringe sig på 0-2, men FHK udlignede hurtigt og bragte sige også foran. Flammens udsendte blev en smule nervøs ved stillingen 9-6 og 10-7. Men en noget svag første halvleg af begge mandskaber endte med 11-9 til HK Ultras store glæde. Forskellen på de to hold i de første 30 minutter var de to målmænd. Hjemmeholdets nappede 2 straffekast og 3 frie kontrachancer.

Udeholdet lignede nogen, som havde glemte at komme på banen til 2.halvleg, da FHK med 883 tilskuere i ryggen bragte sig foran med 15-10. Bedste som hjemmeholdet lunede sig på lauerbærene scorede Jacob Thoustrup 4 på stribe og så var dragerne med igen, 15-14. Da der manglede ca. 15 minutter af kampen havde dragerne fundet fodfæste og forsvaret var endelig på plads. Samtidig med dette vågnede Michael Bruun i TTH-målet, og med utallige pragt-redninger lukkede han fulstændigt af i målet. 2 scoringer blev det til i slutfasen for et udbrændt FHK-mandskab. Udeholdet anført af “Fænomenale” Jepser Ahle fik lov til at gøre, som de ville i kontrafasen og da hjemmeholdets målmand samtidig var løbet tør for redninger vandt Nyegaards tropper 21-27 i en kamp præget af mange tekninskefejl.

Flammen havde 2 repræsentanter, som kæmpede bragt for at skabe en positiv stemning for udeholdet. I pausen kom der dog opbakning, da et var venlige vestjydske ansigter valgte af hjælpe lidt til… Og på Flammens vegne vil jeg gerne sige tak!

8 ud af 10 mulige point efter jul… Vi er på vej!