Hofteskade sætter stopper for Lau Jacobsen

Den tidligere TTH’er Lau Jacobsen kan have spillet sin sidste håndboldkamp på højt niveau.

Den tidligere TTH’er Lau Jacobsen kan have spillet sin sidste håndboldkamp på højt niveau.
Den 29-årige playmaker for HF Mors, Lau Jakobsen, har spillet sin sidste kamp i denne sæson og karrieren kan i det hele taget være slut for den tidligere landsholdsspiller.
Playmakerens foreløbige farvel til tophåndbold skyldes en kompliceret hofteskade, som Lau Jakobsen pådrog i sidste sæson. I sommerpausen blev han opereret på et privathospital med speciale i hofteskader i Tyskland, men efter vellykket genoptræning og en måneds kamptræning på andetholdet har han efter samråd med HF Mors’ fysioterapeut, Tonny Nedergaard, besluttet at lægge håndbolden på hylden.

– Selv om operationen var vellykket, var det ikke en garanti for, at Lau Jakobsen kunne blive 100 procent klar igen. De sidste to uger har han belastet sit hofteled mere og mere under håndboldspillet, men det har desværre vist sig at skaden ikke kan tåle de eksplosive retningsskift og kropsfinter, som bla. er hans kendte spillestil, og hvis han fortsætter vil skaden forværres med stor risiko for varige men. Det er meget trist for Lau Jakobsen, men han skal naturligvis først og fremmest tænke på sit helbred og livet efter håndbolden, siger Tonny Nedergaard.

Hvilken funktion Lau Jakobsen kommer til at spille for HF Mors resten af sæsonen, vil klub og spiller snakke sammen om i den nærmeste fremtid.
– Alle i og omkring klubben havde selvfølgelig håbet, at Lau Jakobsen efter den vellykkede operation ville komme på banen igen for HF Mors i HerreLigaen. At det ikke sker, er meget ærgerligt, ikke mindst for Lau Jakobsen selv. Nu vil vi i stedet bruge den nærmeste fremtid til at drøfte med Lau Jakobsen, hvilken rolle han og klubben kunne tænke sig, han skal spille resten af sæsonen, siger HF Mors’ sportschef, Klaus Poulsen.

Kilde: HF Mors.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret