Helsinge tromlet ned

Til dagens kamp mod Helsinge var dragerne tændte på at bevise at de er i stand til at spille hurtig, flydende håndbold, samt naturligvis at tage de to point og komme væk fra dumpepladsen. Begge ting lykkedes i en målfest, som TTH vandt med de GOG-agtige cifre 43-30.

Til dagens kamp mod Helsinge var dragerne tændte på at bevise at de er i stand til at spille hurtig, flydende håndbold, samt naturligvis at tage de to point og komme væk fra dumpepladsen. Begge ting lykkedes i en målfest, som TTH vandt med de GOG-agtige cifre 43-30.
Om kampens forløb er der ikke meget at fortælle. TTH tog initiativet fra start og over 10-6 løb de fra Helsinge og udbyggede føringen til 20-11 ved halvleg. I anden halvleg holdt dragerne initiativet, scorede indledningsvis tre mål i rap, hvorefter Helsinge valgte at tage time-out. Det ændrede dog ikke ved noget og dragerne udbyggede stille og roligt føringen til slutresultatet.

Modsat sæsonens hav af et-målsnederlag fungerede kontraspillet og samtidig var mængden af tekniske fejl helt anderledes lavt. Dragerne formåede at spille det hurtige, GOG-agtige spil, som Bent Nyegaard står for. Modsat var Helsinges spil præget af de dårligdomme, som i sæsonens første kampe har hæmmet TTH, nemlig tekniske fejl, dårligt kontraspil og svagt forsvar.

Det var en sand holdindsats hvor ingen spillere faldt igennem. Dennis Kirkegaard var tilbage i storform, Frode Kristiansen fik en solid ligadebut med fem mål, Lasse Andersen spillede sikkert og solid med syv scoringer og Kim Nielsen vikarierede fint for Martin Kristensen på venstre fløj. En mandsopdækning af Rene Madsen og Lasse Andersen i slutningen af kampen forhindrede ikke dragerne, med Frode Kristiansen i front på en uvant plads som bagspiller, i at score mål og Helsinge måtte snart opgive den taktik.

De unge håb Nikolaj Mehl og Simon Rostved kom ind på fløjene i slutningen af kampen og startede med at brænde på Helsinges målmand efter tur. De kom dog hurtigt efter det og Nikolaj Mehl scorede to gange. Jesper Koch fik også lidt tid på centerpladsen, dog uden at score mål. Til gengæld var han som vanligt træfsikker på straffekast. Det er svært at udpege en Dagens Drage, men valget er faldet på Morten Sejer som stod godt, men også med sin attitude var med til at skabe gejst i forsvaret.

Undertegnede mindes ikke at TTH tidligere i ligahistorien har scoret over 40 mål, så i dag er såvel en historisk som en glædens og forløsningens dag for TTH. Dagens sejr er forhåbentlig det vendepunkt vi har ventet på, så vi nu kan begynde at se opad i tabellen i stedet for ned. TTH har forladt dumpepladserne og ligger nu nummer 10 og fortsætter de gode takter kan det blive til meget mere.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret