Held og ulykke i kvartfinalerne

Fortuna, lykkens gudinde i romersk mytologi

Team Tvis Holstebros herrer var lidt heldigere end damerne da der i dag blev trukket lod til kvartfinalerne i årets pokalturnering. Herrerne skal et smut til Skanderborg, mens damerne skal til Odense.

Selvom DHF har gjort det sværere for Fortuna at spænde ben for favoritterne ved at indføre seedning i pokalturneringen, har hun stadig lidt at skulle have sagt. Team Tvis Holstebros damer fik således den på papiret sværeste modstandere i kvartfinalen, Odense, mens herrerne omvendt fik den næst-svageste, Skanderborg, da der blev trukket lod tidligere i dag.

Herrernes skulle gerne få en semifinaleplads med tilbage fra turen til Jonas Hansen og Peter Ballings gamle hjemmebane i Skanderborg, hvor Ex-TTH’eren Christian Albertsen & co. venter. Kampen spilles 22. oktober.

Det samme er tilfældet for damerne, der stadig er favoritter mod HC Odense. Det havde dog været en lidt mindre opgave hvis Fortuna havde tilsmilet TTH i stedet for Viborg, som skal møde Roskilde fra 1. division. Damerne skal i aktion den 1. oktober.