HCM faldt med ære

HCM spillede i flere perioder lige op med TTH men en for stor spildprocent blev afgørende.

Semifinalen blev endestation for pokaldræberne HC Midtjylland. HCM spillede i flere perioder lige op med hjemmeholdet i lørdagens semifinale i Holstebro. Kampen startede helt lige HCM var med til 8-8 hvor efter holdet fik en dårlig periode som TTH udnyttede til at trække fra inden pausen. HCM satte hjemmeholdet under pres med holdets hurtige og godt smurte angrebsmaskine, desværre havde HCM kampen igennem problemer med at holde TTH i forsvaret. Starten af anden halvleg var med HCM som toneangivende. HCM kom tilbage i kampen ved 22-24 til hjemmeholdet og HCM havde flere gyldne chancer for at reducerer måske endda at få kontakt men her forstod HCM ikke at udnytte muligheder. TTH slog istedet kontra og var på et tidspunkt foran med 8 mål inden HCM til slut fik lukket hullet en smule til slutresultatet 32-36. HCM spiller en god angrebs kamp men havde problemer med at holde de fysisk stærkere modstandere samtidig med at HCM keeperne havde svært ved at hive nogle redninger frem. En stor indsats af HCM som blev støttet af næsten 500 tilskuerer som havde taget turen for at hjælpe HCM i finalen og de var klart toneangivende i opbakningen til HCM. En lovende indsats af både holdet og fans som kun kan give store forhåbninger for fremtiden.

Kilde: HC Midtjylland.