Hattrick

Team Tvis Holstebro kunne i aften glæde sig over den tredje sejr i træk, da BSV blev sendt hjem uden point.

Team Tvis Holstebro kunne i aften glæde sig over den tredje sejr i træk, da BSV blev sendt hjem uden point.
Eter sejren i Århus og BSVs overraskende nederlag til Lemvig var Team Tvis Holstebro favoritter i næsten lokalopgøret. Dragerne levede flot op til værdigheden med en sikker sejr på 29-25 efter 15-12 ved pausen.

Kampen startede usikkert for Dragerne. Angrebsspillet fungerede ikke og vi var bagud indtil det 20 minut. Herefter fik forsvaret og en stærkt spillende Michael Bruun fat, og holdet kunne bringe sig foran inden pausen.

Efter pausen fortsatte TTH det flotte forsvarsspil og Michael Bruun blev ved at tage fra. Føringen kom op på 18-12 inden Bjerringbro kom igang. Trods en del spildte bolde og chancer holdt Dragerne teten, og det nærmeste, BSV var på, var ved 26-23. Dragerne kørte den tredje sejr i træk sikkert hjem til stor begejstring for de 1215 medlevende tilskuere.

Hos TTH udmærkede den nyudtagne svenske landsholdsspiller Niklas Forsmo sig med 5 mål og godt spil, men også de andre drenge gjorde det fornuftigt.
Dejligt at se holdets stabilitet, der især er grundet i et stærkt tacklende forsvar og en god sidste skanse i Bruun. Hos BSV var den eneste trussel bagspilleren Mads Nielsen der lavede 11 (4) flotte mål.

På onsdag venter kriseramte Skjern. Det kunne være sjovt med den første ligasejr i Skjern Hallen…