Fra marken til arenaen: Tvis KFUM 75 år

Den ene af Team Tvis Holstebros moderklubber, Tvis KFUM, blev stiftet i 1942. I 2017 er det 75 år siden, og det er værd at fejre. Derfor er vi ved at nedsætte en arbejdsgruppe under Tvis KFUM & IF Håndbold, der skal arbejde med et jubilæumsskrift og en hjemmeside, der udgives i forbindelse med en jubilæumsfest i 2017.

Vi søger tidligere og nuværende medlemmer og venner af klubben, der har lyst til at være med til arbejdet med at finde og ordne materiale (billeder, video, avisudklip m.v.) samt planlægge og lave jubilæumsskriftet.

Vi er også meget interesserede i at modtage små personlige historier og erindringer fra tiden i Tvis KFUM og Team Tvis Holstebro, både fra spilere, trænere, sponsorer, fans, holdledere, udvalgsmedlemmer og andre frivillige i foreningen.

Indtil videre består arbejdsgruppen af Bent Bak, Ulrik Jensen, Dan Laursen og Hans Henrik Hjermitslev, men vi håber, at flere har lyst til at være med.

Hvis du har materiale og gode historier eller hvis du gerne vil være med i arbejdsgruppen, så kan du kontakte Dan Laursen (email: dnl@webspeed.dk, tlf. 2327 3337) eller Hans Henrik Hjermitslev (email: hanshenrik@hjermitslev.dk, tlf. 3029 7416).