Første sejr til damerne

TTHs damer var på forhånd i den uvante rolle som favoritter mod kriseramte Odense. De levede rigeligt op til rollen og fik sæsonens første point i hus med en sejr på 13 mål.

TTHs damer var på forhånd i den uvante rolle som favoritter mod kriseramte Odense. De levede rigeligt op til rollen og fik sæsonens første point i hus med en sejr på 13 mål.
Der var aldrig spænding om resultatet. Gæsterne fik ganske vist lov at score det første mål, men TTH kom hurtigt foran og der blev de resten af kampen. Kampen startede langsomt og med få mål. Først efter en time-out fra Odense, kom der lidt gang i kampen. TTH gik til pausen med en føring på 7 mål, 13-6. I anden halvleg fortsatte damedragerne fremmarchen og da samtlige 60 minutter var spillet havde de næsten fordoblet føringen til 13 mål med slutresultatet 30-17.

Det var ikke nogen smuk kamp at se på. Først i anden halvleg begyndte det at ligne noget for damedragerne. Især i første halvleg blev der lavet mange fejl og for mange kontraer smidt væk. Odense stillede med et hold fortrinsvis bestående af 2. divisionsspillere og det kunne ses på spillet. TTH var en klasse over Odense, som ofte kom for sent i tacklingerne. Til Odenses ros skal det siges at de aldrig lagde sig ned, men derimod kæmpede hele vejen.

De nye profiler på holdet, Mariska Schenkel og Sang Eun, gjorde det godt. Sang Eun scorede 6 mål, lavede gode indspil og bliver Dagens Drage. Det unge fløjhåb Rikke Christiansen fik en fantomdebut og scorede 5 mål, mens kampens anden debutant Marie Kamstrup måtte nøjes med et enkelt. De ganske få vidner på IC Vest så til gengæld knap så meget meget til vores allesammens yndlings-islænding Hrafnhildur Skuladottir.

Den næste af Januars fire hjemmekampe er mod Ikast/Bording på onsdag klokken 19. TTHs sejr for chance skal måles i promille, men lad os håbe på en god kamp, hvor pigerne spiller lidt skarpere end i dag.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret