Første landskampmål af Kirkegaard

Trods kun 9 minutters spilletid lykkedes det Dennis Kirkegaard at lave sit første landskampmål.

I dagens kamp mod hjemmeholdet og EM-mestrene Frankrig startede Dennis Kirkegaard på højre fløj. Han scorede 1 gang på 2 forsøg. Desværre kom han af taktiske grunde ud efter 9 minutter, hvor velspillende Hans Lindberg kom ind for at dække back og spille fløj.

Lindbergs gode spil i turneringen burde betyde, at han fravrister Mikkel Aagaard pladsen på fløjen, der skal deles med Søren Stryger. Kirkegaard er stadig et stykke nede i køen.

På den anden fløj skal Lars Rasmussen nok konkurrere med Anders Eggert og Lars Christiansen om to pladser, mens Michael Bruun stadig er i spil om målmandsposten efter førstevalget Kasper Hvidt.

Tilbage til dagens kamp mod Frankrig: Danmark kom skidt fra start og var bagud 19-11 ved halvleg. Efter en flot anden halvleg, hvor især Spellerberg revancherede sig, slap de rødhvide fornuftigt fra kampen og tabte kun 35-32.

Der venter nu Ulrik Wilbek et spændende og vanskeligt arbejde med at reducere de 32 spillere til een slagkraftig trup, der endelig kan give Danmark succes ved et VM.

Endnu en rettesnor får han i morgen, når landsholdet spiller deres sidste kamp i påsken, denne gang mod Tjekkiet, der vandt sikkert over Tyskland, som Danmark også besejrede i den franske invitationsturnering.