Forbandelsen brudt

Team Tvis Holstebro slog for første gang arvefjenderne fra Skjern. Team Tvis Holstebro – Skjern 34-29 (16-11).

Team Tvis Holstebro slog for første gang arvefjenderne fra Skjern. Team Tvis Holstebro – Skjern 34-29 (16-11).
Det var forbandelsen, der blev brudt.

11 gange tidligere havde spillerne fra Holstebro været underdogs i arvefjendeopgørene mod fra Skjern.

I går var så endelig dagen, hvor et par hundrede Skjern-fans måtte køre de 50 km skuffede hjem med det første turneringsnederlag nogensinde til naboerne.

Skjerns EM-helt Michael Knudsen:

»Jeg aner simpelthen ikke, hvad der gik af os. Jo, jeg er stadig træt efter den hårde turnering i Slovenien, men jeg er også skuffet over, at der på holdet ikke bliver vist mere kampvilje.«

Verdens pt. bedste stregspiller var kontant efter Skjerns ringe indsats.

»Vi var slet ikke oppe i gear og spillede alt for langsomt. Samtidig var vi nærmest uden forsvar,« sagde Michael Knudsen.

Det var nærmest pinligt for Skjern, at det var EM-spilleren Jesper Jensen, der sammen med Knudsen gik forrest i kampen mod overmagten. Det virkede, som om det var alle de andre på holdet, der havde været igennem en hård EM-turnering, og ikke de to landsholdsspillere.

Anders Dahl handlingslammet

Også på bænken virkede træner Anders Dahl-Nielsen i perioder handlingslammet. Han sad stille og så på, at Sune Agerschou i de sidste 25 minutter af første halvleg ikke havde én eneste redning, før der blev reageret.

Midt i al risen til Skjern stor ros til Team Tvis Holstebro, der udnyttede naboernes off-day. Skytterne Erik Hucko, Lasse Andersen og Toke Holst boltrede sig overfor et forsvar, der så at sige ikke præsterede en eneste tackling. 27 mål lavede denne bagspiller-trio til sammen.

Før kampen kunne Team Tvis Holstebro fortælle, at Lasse Andersen har forlænget sin kontrakt med to år til 30. Juni 2006.

Desuden håber man i den 19-årige U-landsholdsspiller Jonas Aaen Christensen fra Brønderslev at have fundet afløseren for Jesper Nøddesbo, der skifter til Kolding. Den 201 cm høje Brønderslev-spiller har fra sommerferien også skrevet en to års kontrakt med klubben, som træner Bent Nyegaard samtidig overtager.

Kilde: B.T..