Flot europæisk debut til Tvis Holstebro

Håndboldherrerne fra Team Tvis Holstebro fik i eftermiddag en flot debut i europæisk klubhåndbold, da holdet hjemme i Idrætscenter Vest besejrede det rumænske hold Steaua Bukarest med 32-18 i første runde af Challenge Cuppen.

Tvis Holstebro fik udelukkende adgang til turneringen, som Skjern vandt i sidste sæson, da konkursramte Virum-Sorgenfri trak sig fra Håndboldligaen op til denne sæson. Og vestjyderne kvitterede med en overbevisende præstation mod rumænerne.

Hjemmeholdet var foran med 12-8 ved pausen, men Tvis Holstebro fik dog i anden halvleg for alvor udstillet gæsternes svagheder.

På venstrefløjen huserede en stærkt spillende Martin Kristensen for Tvis Holstebro, og han tog fuldstændigt fusen på det rumænske forsvar. Desuden var han en sikker straffeskytte og sluttede som sit holds topscorer med 11 mål.

Kilde: B.T..