Fire Drager under Dannebrog

Fire drager var i aktion for fædrelandet i Pinsen. Jesper Nøddesbo for A-landsholdet, Jesper Ahle og Lasse Andersen for ligalandsholdet og Rene Madsen for Y-landsholdet.

Fire drager var i aktion for fædrelandet i Pinsen. Jesper Nøddesbo for A-landsholdet, Jesper Ahle og Lasse Andersen for ligalandsholdet og Rene Madsen for Y-landsholdet.
Jesper Nøddesbo og resten af A-landsholdet var i Frankrig og spillede en firenationersturnering mod værtslandet, Ungarn og Algeriet. Ungarn og Algeriet blev slået med henholdsvis 27-25 (14-13) og 21-19 (13-11), mens danskerne måtte bøje sig for Frankrig i en kamp der endte 26-23 (12-12). Det betød at Frankrig vandt turneringen. Det blev kun til 15 minutters spilletid og et mål i den første kamp og 10 minutters spilletid i den sidste kamp for Nøddesbo, som dog efterhånden har tilkæmpet sig en plads som tredjevalg på stregen efter Skjerns Michael V. Knudsen og GOGs Torsten Laen. Nøddesbo regner med at landstræneren vil fortælle ham at han skal spille mere og især mere forsvar samt få en stærkere fysik når de skal evaluere på tomandshånd senere på ugen. Dragetæmmer Tobben planer at bruge Nøddesbo mere i forsvaret, så det lover jo godt.

Jesper Ahle og Lasse Andersen var i den rød-hvide bluse for ligalandsholdet, der spillede en firenationersturnering mod Serbien/Montenegro, Slovenien og Island i Flandern. Holdet vandt 27-24(10-10) over Serbien/Montenegro. Ahle og Andersen scorede hver to mål. Slovenien blev slået 26-22 (16-11) og Ahle scorede to mål, mens Andersen sad over med ondt i ryggen. Den sidste kamp mod Island endte med et nederlag på 26-29 (13-12). Lasse Andersen scorede fire mål i kampen og Ahle var også med, dog uden at score. Trods nederlaget til Island vandt Danmark turneringen. I TTH har Jesper Ahle mest spillet i forsvaret hvor han sammen med Niels Wittus udgjorde forsvarsaksen i den forløbne sæson. På landsholdet spillede han både forsvar og angreb, hvilket han til Dagbladet udtrykker glæde over at komme til.

TTHs største unge håb, Rene Madsen skulle sammen med Y-landsholdet sikre sig billet til EM. Der var to billetter og tre hold om budet – Danmark, Litauen og Island. Det blev til et spinkelt nederlag på 26-27 (13-13) mod Island og en spinkelt sejr over Litauen 25-24 (17-13). I det sidste kamp fik Madsen rigtig lov at boltre sig og blev topscorer med otte kasser. Danmark og Island løb med billetterne til EM der afvikles i Slovakiet til August.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret