Fight, vilje, held og ulykke

Stemningen på kogepunktet i Gråkjær Arena

Tyroler fredag i Gråkjær Arena havde opture, nedture, fight og slagsmål. TTH formåede at hive en uafgjort hjem efter at være nede med to mand og to mål med fire minutter igen. Stemning bragte minder tilbage tilbage til sidste gang GOG var på besøg i Holstebro.

Efter et syv måls nederlag i tirsdagens kamp, havde TTH noget der skulle revanceres, og der var tænding fra start til slut. Specielt Minik var helt oppe og ringe, og var flere gange langt fremme med næsen, hvilket også Snorri gjorde i kampens sidste sekunder.

Kampen startede med gode forsvarspræstationer, og var derfor meget målfattig. Efter kampens første 9 minutter var stillingen 4-4. TTH kom derfor ikke så langt bagud fra start. Specielt Michael Damgaard sprudlede med tre af hjemmeholdets fire første mål.

Første halvleg bølgede frem og tilbage, hvor TTH flere gange missede chancen for at komme i front med to, men i stedet blev det GOG som var foran med to inden TTH kort før pausen kom på 12-13, og point var dermed indenfor rækkevide.

GOG som i første halvleg havde spillet hurtigt og sprudlende, faldt væsentligt i tempo efter pause. Specielt udeholdets angrebsspil kom ned i gå tempo, og havde flere gange i boldet i op mod to minutter pr. Angreb.

GOG var tydeligt mærket af tirsdagens kamp, og kunne ikke følge med da TTH satte tempo på angrebet. TTH kom dog aldrig foran, og måtte igen se GOG trække fra. Flere tekniske fejl gav efter 42 min. GOG en føring på 16-21.

TTH fik sig dog kæmpet tilbage, ved at brede angrebsspillet ud så blandt andet Magnus Bramming kom i gang. Ved stillingen 21-21 lignede kampen bestemt en gyser, som kunne falde ud til hver side.

De to hold fulgtes ad til 23-23, hvorefter 2 tekniske fejl og to brændte chancer resulterede i tre mål til GOG og stilingen 23-26. Med scoring af Magnus Bramming og en i dag godt spillende Morten Nyberg var TTH igen med.

Med 41 sekunder igen var stillingen 27-27, og GOG kom på bolden. GOG burde derfor ikke kunne spille tiden ud, men en timeout gjorde dog at spillet skulle genoptages med seks sekunder igen. GOG laver indspil til stregen, som vender sig om og løber direkte ind i Klaus Thomsen.

Patrick Wiesmach var hurtigt over bolden, men til de 2165 af 2175 personer i hallens store overraskelse, fik GOG tilkendt et frikast.  Snorri mente at tiden skulle stoppes og stormede dermed ud til tidtager bordet, mens Minik var ved at komme i slagsmål med Klaus Thomsen.Søren Hansen, som under episoden var på bænken skred dog ind, og fik standset episoden.

Kampen var fløjtet af, og frikastet skulle tages efter tid, Minik er dog som forsvundet, mens Patrick E. Pludselig er på banen. Frikastet blev kastet i paraden og kampen ender dermed uafgjort.

Flammens tropper må indrømme, at overblikket ikke var helt med dem i de afsluttende sekunder, og kan dermed ikke afsløre hemligheden bag tryllekunsten.

Morten Nyberg spillede i dag en vigtig kamp, og ramte flere gang på den rigtige side af stolpen. Han overgår dermed en yderst velspillende Rasmus Lind, som kom ind i anden halvleg i kampen om at blive dagens drage, mens også Mikael Damgaard var med i toppen.