Fejl gjorde forskellen

VHK var ikke meget bedre end TTH i aftenens kamp i regionshovedstaden, men fejl på stribe stod i vejen for vestjydsk sejr.

VHK var ikke meget bedre end TTH i aftenens kamp i regionshovedstaden, men fejl på stribe stod i vejen for vestjydsk sejr.
Vestjyderne fik den værst tænkelige start på kampen, da VHK lavede fire mål på fire minutter, før TTH kom til fadet. Derefter var det selvsagt op ad bakke – og en stejl en af slagsen. Heldigvis hev Michael Bruun nogle gode redninger ud af ærmet, som forhindrede viborgenserne i at trække fra. Ved pausen havde TTH indhentet et enkelt mål, så stillingen var 15-12.

TTH begyndte anden halvleg i samme stil, som Viborg havde begyndt kampen, og kom på 16-16 på et mål af Kim Nielsen. Spændingen fes dog hurtig ud af kampen igen, da VHK strammede grebet, mens vestjyderne spændte ben for sig selv. Viborgs føring blev dog aldrig større end 32-26 fire minutter før tid, hvorefter TTH fik lov til at indhente et par mål til slutstillingen 32-28.

TTH var uden Jakob Thoustrup, som fik skadet en finger i kampen mod Helsingør. Det betød at det indledningsvis var op til Kim Nielsen at styre spillet, mens Henrik Okkerstrøm var med som gardering, uden dog at komme på banen. I stedet kom unge Mathias Jepsen ind midt i første halvleg, da Kim Nielsen ikke havde tur i den, og det klarede han flot, bl.a. med nogle fine indspil til stregen. Senere i kampen vikarierede han for Lars Rasmussen, som af pt. ukendte årsager måtte forlade banen tidligt i kampen. Niklas Forsmoo var desuden tilbage på banen og det blev til to mål fra hans hånd.

Dragerne spillede en ret uskarp kamp – bolde blev smidt væk, store chancer brændt og succesfulde kontraer måtte man kigge i vejviseren efter. Det var synd, for Viborg spillede ikke skræmmende og TTH havde ikke alt for svært ved at komme til afslutninger. Kun få spillere slog for alvor til – Michael Bruun havde nogle fine redninger og Jesper Ahle viste som altid forbilledlig vilje til sejr (og blev topscorer med 7 mål), hvilket gør ham til Dagens Drage.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret