FCK slap med skrækken

En flot første halvleg med en fantastisk præstation af Michael Bruun i målet, gav håb om point i dagens TV-kamp mod FCK. I anden halvleg vendte FCK dog kampen og slap fra Vestjylland med begge point.

TTH var ikke levnet mange chancer før kampen mod denne sæsons vel nok mest stabile hold i ligaen. Blot en enkelt kamp har FCK forladt uden begge point.

Fra kampens start så TTH dog ikke ud til at være præget af de nærmest håbløse odds. Forsvaret stod solidt, Michael Bruun tog bold efter bold og det betød fine kontramål af bl.a. Dennis Kirkegaard. ”Løverne” var omvendt meget tamme og første halvlegs københavnske highlight var en scoringspause på otte minutter. FCK fulgte med til 4-4, før TTH begyndte at trække fra til pausestilling 12-8.

FCK-tæmmer Magnus Anderson må ha’ haft pisken fremme i pausen, for ”løverne” kom ud til anden halvleg som fyr og flamme. De første 12 minutter af halvlegen var nærmest en målorgie og så stod det 17-17. Derefter gik tempoet igen ud af kampen, men FCK havde lært at skyde sig forbi Bruun. TTH fik ikke de lette kontramål og i angrebet kunne holdet godt have brugt Jakob Thoustrup.

Knap ti minutter før slutfløjtet fik FCK slået et lille hul til 19-22 i en periode hvor TTH havde to udvisninger næsten samtidigt. TTH kom dog igen til 21-22 og ved 22-24 med 2½ minut tilbage af kampen havde vestjyderne muligheden for at komme tilbage i kampen, da FCK fik en udvisning. Desværre formåede dragerne ikke at udnytte overtalssituationen og kampen sluttede 23-25.

Et nederlag på to mål er en acceptabelt resultat mod ligaens tophold, men københavnerne var til at snakke med i dagens kamp, så efter en så flot første halvleg, er det ærgerligt at dragerne ikke formåede at tage stikket hjem. TTH kunne dog godt være kampen bekendt, og især Dagens Drage Michael Bruun, som må have haft en redningsprocent omkring de 50. Erik Hucko fejrede også sin 2-årige kontraktforlængelse med en god kamp og 5 mål.