FCK Håndbold – Team Tvis Holstebro 33-30 (17-11)

Slutspil, 5. runde: Med et nederlag i aftenens kamp mod FCK, mistede TTH muligheden for at komme i finalen. En sejr over Skjern på søndag, kan dog give en bronzekamp. I de sidste knap otte minutter af første halvleg af aftenens kamp gik stillingen fra 10-10 til 17-11, og det blev afgørende. TTH kom dog lidt tilbage og bragte sig tæt på med 27-26 med knap otte minutter tilbage af kampen. I kampens afslutning lykkedes det dog ikke at hive point hjem. Kampen i tal.

Mål for FCK: Vukasin Rajkovic 7, Anders Christensen 6, Jakob Bagersted 6, Martin Boquist 5, Klavs Bruun Jørgensen 2, Tommy Atterhäll 2, Pelle Linders 1, Simon Hammer 1, Sebastian Koch-Hansen 1.

Mål for TTH: Patrik Olsson 7, Lars Erik Bjørnsen 6, Joakim Ernstsson 6 (2), Heino Holm Knudsen 3 (1), Søren Hansen 2, H. C. Lund 2, Erik Hucko 2, Søren Tau 2.

Udvisninger: FCK 2, TTH 3.