Farvel og Tau

Søren Tau, Skjern - TTH, 2013

Han startede tiden i TTH med en pokaltitel. Det er 8 år siden. Der er løbet meget vand under broen siden dengang, men nu synes Søren Tau det er tid til at drage videre fra den vestjyske klub.Når det sidste fløjt at pustet for denne sæson, har den 29-årige Søren Tau trukket den hvide trøje over hovedet sidste gang.

»Jeg synes, det er tiden, at jeg skal prøve noget nyt. Jeg har været i klubben i otte år. Jeg vil gerne udfordre mig selv igen. Jeg har været super glad for at være i TTH, ellers var jeg heller ikke blevet i otte år,« siger Søren Tau til Dagbladet Holstebro Struer.

Søren Tau har tænkt over fremtiden et stykke tid og med tanke på det nye defensive forsvar praktiseret af Westerholm og tilgangen af islandske Vignir Svavarsson fra HCM til næste sæson ser han muligheden for at finde nye græsgange.

Søren fremtid er på plads, men han har specielt lagt vægt på at skulle have tid til studiet.

Der skal fra Flammen lyde et stort tak for de mange fine og gode år hos os i Team Tvis Holstebro. Vi håber ligesom Søren på at ringen sluttes ordentligt og han slutter som han startede med pokalen i hænderne.