Et mål af Christiansen i dansk pligtsejr

Den kommende Team Tvis Holstebro-spiller Mads Christiansen stod for et enkelt mål, da landsholdet onsdag tilkæmpede sig den ventede sejr over Hviderusland i EM-kvalifikationen. Første halvleg var ikke noget at skrive hjem om, men i de sidste 20 minutter af kampen viste danskerne at de er en klasse bedre end hviderusserne. Sejren blev på 33-29 og sikrede deltagelsen ved EM i Serbien næste år. Den tidligere TTH-spiller Jesper Nøddesbo blev topscorer med syv mål, mens det ikke blev til meget spilletid for ex-TTH’er Dennis Kirkegaard i hans syvende landskamp. Den sidste kamp i gruppespillet spilles på søndag i Ballerup og modstanderen er Svejts.