Enden skal være god – Før alt er godt

Efter nogle rigtig gode præstationer, både i Challenge Cupen og Pokal-turneringen, dalede humøret en smule efter københavner-turen. Det var imidlertid ej til at se på dragerne, da kampen blev fløjtet igang. Aldrig var dragerne set så tændte og energiske i forsvaret.

Straks kampen var begyndt var dragerne klar. De leverede det flotte forsvarsspil som altid har været dragernes varemærke. Det medvirkede at også målmand Tom Jensen, havde en god start på kampen. Forsvaret flyttede sig i takt med HSH angrebet, som bogstaveligt talt forsøgte at skyde sig igennem TTH-forsvaret. Desværre gav det defensive arbejde ikke det forspring man havde håbet, 6-2 og 9-5 var de største føringer. Mod pausen kom nordjyderne med igen ved stillingen 11-10 til dragerne.

I 2. halvleg rykkede HSH forbi, men med flot fight kom TTH tilbage. Denne fight bemyndigede sig i at Niels Wittus fik sin 3. udvisning efter blot 4 min. Efter Wittus havde set rødt, mistede dommerne kontrollen med kampen. Der blev plads til alt for mange uhumskheder blandt begge mandskaber, og det ødelage en ellers flot kamp. Da der manglede blot 7 min. fik en uheldig episode mellem Jesper Stenholt og Børge Lund ødelagt hjemmeholdets koncentration. Spillerne gav, efter et par hurtige HSH-scoringer, simpelthen op. Det resulterede i et hullet forsvar, og så kunne Jepsen i målet sprælle nok så forgæves! HSH vandt kampen med 24-30, en sejr, der ikke afspejlede helhedsindtrykket af kampen.

Dagens drage: Martin Kristensen (Kæmpede bravt, var desværre lidt for alene!)

Tilskuere: 1225 (Sæsonrekord – Vel mødt!)