En tåget søndag mellem Lem & Tarm

Det blev ikke i denne omgang at TTH fik ram på Skjern i pengeinstitutsarenaen mellem Lem og Tarm. De hvidblusede spillede kun 20 minutters gennemført håndbold og det bliver næppe nogensinde nok til at slå de grønne.

Det blev ikke i denne omgang at TTH fik ram på Skjern i pengeinstitutsarenaen mellem Lem og Tarm. De hvidblusede spillede kun 20 minutters gennemført håndbold og det bliver næppe nogensinde nok til at slå de grønne.
En pæn samling dragefans havde taget turen til Skjern denne tågede, råkolde eftermiddag for at se de to bondehold dyste nok en gang. Vel havde TTH på skandaløs vis tabt til Mors-Thy onsdagen forinden, men lørdag tabte BSV til Viborg og Kolding til Nordsjælland, så de vestjyske helte var ikke ene om at tabe dumme point. Og med det spil TTH havde vist tidligere på sæsonen var en sejr i syd vel ikke utænkelig.

Alle forventninger og forhåbninger om Tvis-sejr på dog hurtigt lagt på is. Efter 16 minutter måtte Uhrenholt tage sin første time-out. Da stod det 11-5. Time-out’en var tilsyneladende hvad der skulle til, for da spillerne gik til pause lyste måltavlens røde dioder 15-12.

Anden halvleg var nærmest en gentagelse af første – Skjern-dominans efterfulgt af Tvis-comeback. Efter 49 minutter stod det 26-18, men så slappede de grønne lidt af og TTH gav den gas anført Jakob Thoustrup som skiftede ”forsvar” ud med ”angreb” i ministertitlen. Mål blev hentet og en mandsopdækning af Lars Møller Madsen gav pote. De medrejsende fans lugtede blod og point, men det var for sent at vende kampen. Med et par vigtige mål i slutfasen sørgede en altid irriterende Jesper Jensen for at pointene blev sydpå. 29-27 sluttede kampen og om ikke andet ser det da ikke så grimt ud i tabellen.

Vel fik Skjern scoret rigeligt mange mål i dag, men der hvor TTH for alvor tabte kampen var i angrebet, hvor alt for mange skud blev brændt på en velspillende Sune Agerschou. Agerschou havde ellers meldt fra til EM pga. rygproblemer, men i dag lignede han én der spillede for EM-deltagelse. I den modsatte ende stod Michael Bruun en kamp på det jævne.

Dagens Drage er Jakob Thoustrup, der var en vigtig spiller, da der skulle bringes lidt spænding i kampen i anden halvleg.

Med dagens nederlag overhalede de grønne TTH i tabellen. TTH ligger dog fortsat i den pæne ende som nummer syv á point med BSV. Vigtigt bliver det nu at vinde over Nordsjælland Håndbold på lørdag – så kan TTH gå på juleferie med en udmærket pointhøst – trods alt.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret