En stormfuld aften i det vilde Vest

TTH startede svagt, men kom igen i dagens gyser på IC Vest, som endte uafgjort på et mål sat ind af det unge håb René Madsen blot 3 sekunder før tid. Det var dragerne der kunne være mest tilfredse med resultatet – blot 1.15 før kampens slutning var de således bagud 26-28.

TTH startede svagt, men kom igen i dagens gyser på IC Vest, som endte uafgjort på et mål sat ind af det unge håb René Madsen blot 3 sekunder før tid. Det var dragerne der kunne være mest tilfredse med resultatet – blot 1.15 før kampens slutning var de således bagud 26-28.
2250 tilskuere, inklusiv to busfulde veloplagte AaB-fans, havde trodset blæsten og regnen og var mødt op til topkamp på IC Vest. Dem der mødte tidligt op fik også set TTHs damehold nedsable Mønsted-Sparkær 34-14. Der var således fuldt hus til kampen, som blev afviklet i en meget intens atmosfære.

Kampen startede som nævnt svag for TTH og AaB kom på 2-5, som blev til 10-15. Hverken Erik Hucko eller Lasse Andersen spillede med vanlig styrke. Det gav spilletid til René Madsen og Jacob Thoustrup, som gjorde det fornuftigt. TTH fik dog reduceret til 12-15 op mod pausen og håbet levede blandt Drager og fans.

Fra starten af anden halvleg spyede Dragerne ild og kom som lyn og torden foran 20-17. Såvel forsvar som angreb var i et helt andet gear end det havde været tilfældet i første halvleg. ”Doktor” Holst førte an i løjerne med fire-fem mål i træk og med et kvarter igen var TTH foran 23-20 til stor fornøjelse for det rekordstore og veloplagte hjemmepublikum.

Her knækkede kampen dog da usympatiske Børge Lund trak en tynd tredjegangsudvisning på Toke Holst. Pludselig var AaB foran med 23-24 der blev udbygget til 26-28 med 1.15 igen. Da laver Dennis Kirkegaard sit eneste mål i kampen til 27-28 og da AaB smider bolden væk med 20 sekunder igen vælger dragetæmmer Tobben Evjen at tage en velvalgt time-out. Tobben får styr på tropperne og Rene Madsen fodfinter sig yndefuldt gennem AaB-forsvaret og laver det forløsende mål til 28-28 med 3 sekunder igen. AaB forsøger sig med et hurtigt opgiverkast, som Nøddesbo rutineret stopper, hvilket han belønnes for med en fortjent udvisning. Børge Lund forsøger sig uden held fra midterlinien og nordjyderne var knap så kry, mens jublen brød løs på det vilde vest.

Den hårdt, men overraskende fair-spillede kamp, fik således et resultat, som begge hold forhåbentligt kan bruge. TTH har så godt som sikret sig femtepladsen, der giver Europacup-deltagelse, mens AaB med en sejr over Skjern er sikre på tredjepladsen. Vi krydser fingre for at AaB basker Skjern og at Skjern sætter point til mod Sølvrævens bruunsvigerbande i denne weekend. Hvis TTH henter maksimumpoint i de sidste fire kampe, hvor den første spilles på onsdag hjemme mod TMS Ringsted, gløder slutspilsflammen stadig blandt Dragens Væbnere. For øvrigt fik den kommende TTH-spiller Jesper Koch vist sig på Vest, da han kom ind efter 48 minutter.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret