En ny sæson truer

Tre U19 EM-guldmedaljer og en sejr i KFUM Elite Cup på damesiden, en U19 VM-bronzemedalje og en finaleplads i KFUM Elite Cup på herresiden. August har allerede været en travl måned for Team Tvis Holstebro, men først i denne uge bliver det alvor, når damer og herrer helst skulle spille sig et skridt nærmere to nye pokalfinaler.

Sommeren går på hæld og snart vil tilskuerrækken lokke mere end terrassen. Team Tvis Holstebros spillere har dog ikke ligget på den lade side sommeren over. Ida Vium, Lærke Nolsøe og Sara Hald vandt U19 EM i begyndelsen af måneden, mens det nye unge håb på herresiden, Egill Magnusson, vandt bronze ved U19 VM med Island. For Simon Gade, Mathias Bitsch og resten af det danske landshold sluttede U19 VM i kvartfinalen, men TTH-spillerne spillede en fin turnering.

Efter et nederlag til Århus i finalen ved KFUM Elite Cup, begynder sæsonen for alvor for TTH’s herrer på onsdag. De skal et smut til det Helsinge hvor Nordsjælland Håndbold, nu som ligaklub, venter i pokalfinalens 1/8-finale. Det er en lang tur, men vestjyderne må være favoritter.

Torsdag er det så damernes tur til at spille 1/8-finale, men det tegner til at blive en anderledes overkommelig opgave. Modstanderne fra Hasle KFUM slår deres folder i 3. division, så selvom TTH er uden Silje Solberg, der i juli blev en blindtarm fattigere, samt knæopererede Jamina Roberts, burde der ikke blive tvivl om udfaldet.

For damernes vedkommende begynder 2015/2016-udgaven af ligaen med et besøg fra Ann-Grete Nørgaard, og resten af Viborg HK, den 3. september. Herrerne går i gang et par dage tidligere, den 31. august, hvor vestjyderne tager over Lillebælt for at besøge GOG.