En mur med nye sten

Mens bolden hopper i Frankrig til VM, sker der trods alt også ting på mere hjemmelige himmelstrøg. Team Tvis Holstebro har igangsat puslespillet for næste sæson, hvor det to første brikker er blevet flyttet rundt. Rasmus Lind indstiller karrieren, mens Simon Gade “vender hjem”Rasmus Schmidt Lind var en enkelt sæson hos Urni i Ribe/Esbjerg, men vendte hjem for at vise hvor han hørte til. Rasmus’ hjemkomst sæson blev dog også til hans sidste, da han indstiller karrieren efter ’16/17′ sæsonen.

Rasmus har spillet 14 år i Team Tvis Holstebro og har dermed været med hele vejen fra de spæde år, til nu at være etableret i toppen. Den 33-årige målmand vil dog gerne nu ud i “den virkelige verden” og have et job i byggebranchen, hvor han er uddannet koordinator, inden han afsluttende til Team Tvis Holstebro’s hjemmeside siger at beslutningen var svær.

Afløseren for Rasmus bliver Simon Gade, der vender tilbage til Holstebro, efter han som planlagt har været i Lemvig Thyborøn Håndbold for at få mere spilletid. Simon er 19 år og en del af det danske U-21 landshold.

– Det bliver stort næste år at få ansvar og tillid. Jeg synes, Jeg har fået meget ud af at være et år i Lemvig med masser af ansvar. Det bliver dejligt at blive en fast del af TTH-truppen, og jeg ser frem til at arbejde sammen med Torbjørn i målet, lyder det fra den 19-årige lokale talent Simon Gade til klubbens hjemmeside.