En mørk aften mellem Lem & Tarm

Så skulle slaget om vestjylland endelig stå. Skjern Bank Arena var stedet det skulle foregå. En lille klods bygget på Kulturcenteret i den lille by. Fine omgivelser – dog lidt peberet priser (125 kr. for 1 stk. sideplads).

Så skulle slaget om vestjylland endelig stå. Skjern Bank Arena var stedet det skulle foregå. En lille klods bygget på Kulturcenteret i den lille by. Fine omgivelser – dog lidt peberet priser (125 kr. for 1 stk. sideplads).
12 kampe havde Skjern vundet over TTH inden kampen, ud af 14 mulige. Aldrig havde TTH vundet i Skjern. Det skulle vise sig ej heller at ske idag.

Skjern startede bedst og bragte sig foran 4-1 pga. tekniskefejl hos udeholdet. Dragerne fik dog hurtigt styr på sagerne og kom tilbage i kampen. TTH blev ramt af flere udvisninger, nogle mere forståelige end andre – fx da Jesper Ahle slår en løs bold i feltet mod mål!? Forståelse hos de medbragte Flammen Århus (nu med hatte) medlemmer var lille – nok nærmere ikke tilstede. Og var konstant bagud mod en Skjern hold anført af tilbage vendte Jesper Dørsparker Jensen. Mod slutningen af halvlegen kom TTH helt op og ved stillingen 13-13 endte halvlegen med et 3meter kast fra Jacob Thoustrup. Skjerns tilskuere gik efter forsyninger i baren – Jacob T gav bolden lidt skrue, så den stille og yderst elegant sejlede over i Sune A´s lange målhjørne! Dagens detalje og pauseføring 13-14!

Uhrnis hvide hær var i godt humør i pausen – men velvidende om endnu en halvleg, ikke helt uden nerver.

Skjern startede som lyn og torden i 2. halvleg. Lars Møller Madsen scorede på alt – selvom han blev tacklet og havde siden mod mål, fik han dem i kassen. Skjern dækkede en skæv 5-1´er på Lasse Andersen, som var eneste trussel ude bagfra hos dragernes angreb. Dette viste sig at sætte en alvorlig klud i næbet på dragerne. Kim Nielsen kom ind på centerpladsen, men havde ikke mange chancer hos Skjern to 3´ere, som begge var godt 25 kg tungere end Kim N. Desværre gik der for lang tid med denne konstalation, som tydeligvis ikke virkede, før der kom en reaktion fra bænken. TTH var bagud 22-17. der manglede 14 minutter.

Lasse Andersen var den største trussel hos udeholdet idag. Ud og over evnerne havde Lasse det fornødne held idag og scorede på næsten alt. Dennis K havde også en god dag på fløjen, desværre havde højresiden mere end svært ved at holde Jeppe Riber fra fadet. Dragerne kæmpede sig flot tilbage til 26-24 og 28-27. Men foran kom de aldrig.

Skjern førte med 1 mål da der manglede 14 sek efter en TTH scoring. På trods af at de tog 3 stationer enden bolden var ved midtercircklen mente de to dommere ikke at tiden skulle stoppes, hvilket de ellers havde været godt til ved andre situationer i kampen. I slutsekunderne slog Skjern en fortjent sejr fast. Træls at miste to point en dag hvor Skjern ikke var bedre end TTH, men hvor udeholdets mangler blev udstillet.

Dagens drage: Endnu engang en utroligt godt skydende Lasse Andersen – Sådan Lasse!

Nu vi er ved autoriteterne kan det undre undertegnede, hvorledes det hænger sammen at når Tvis bænken brokkede sig, så var DHF repræsentanten hurtigt på føderne og fik fortalt dommerne at der skulle gives en advarsel. Når det skete på den anden side af dommerbordet – skete der intet. DHF-manden sad på sin stol og gjorde intet. De to dommerer fik dog selv givet en advarsel til bænken. Senere da hele Skjern bænken stod op og brokkede sig højlydt, går DHF repræsentanten stille og roligt over til Anders Dahl og tager ham på skulderen med et smil – det lugtede langt væk af kammerateri! Men det er vel Anders Dahls rolle i Skjern – at indgyde respekt overfor dommere og DHF repræsentanter…

Det skal påpeges at ovenstående er skribentens egen holdning og på ingen måde er lig klubben eller Flammens officielle holdning.