Drama og fest i Bjerringbro

TTH gav i dag med Rene Madsen i front knægtene fra Team Grundfos en ordentlig sæk, men det var en hændelse uden for banen, som kampen nok vil blive husket for.

TTH gav i dag med Rene Madsen i front knægtene fra Team Grundfos en ordentlig sæk, men det var en hændelse uden for banen, som kampen nok vil blive husket for.
Ti minutter inde i anden halvleg faldt BFHs træner Marinko Kurtovic om på sidelinien og der blev råbt efter en læge, som kom ilende fra tilskuerpladserne. Der blev ikke givet livreddende førstehjælp, så det har nok ikke været så slemt igen. Efter sigende lider Kurtovic af sukkersyge og fik insulinchok. Han blev hentet ud fra banen på en båre og kørt til sygehuset.

Første halvleg havde været en rimelig tæt affære hvor TTH først tog teten omkring et kvarter henne i kampen. TTH formåede dog ikke at trække afgørende fra og ved pausen var intet afgjort med stillingen 16-19. Bjerringbros stregspiller Ole Sørensen gjorde det dog ikke nemmere for de blå ved at trække en rødt kort for – i angrebet – at skubbe til Martin Kristensen.

Da Kurtovic faldt om stod det 21-27 og det var umiddelbart BFH der kom bedst ud fra den triste pause i kampen. Med Rene Madsen i front gik Dragerne dog igen til vaflerne og Kim Andersen, der kom i målet efter at Michael Bruun igen fik en fiberskade i baglåret midt i anden halvleg, stod godt. Det endte med en 12-mål-sejr, 28-40, over et særdeles bovlamt BFH-hold, som havde skuffende lidt at byde på. I Bjerringbro-målet gjorde ex-dragen Morten Sejer ellers havd han kunne, men selv en redningprocent på omkring de 50 havde næppe gjort den store forskel. Lad os dog håbe at han blev opmuntret af det “Morten Sejer”-banner Flammens udsendte havde medbragt.

Erik Hucko spillede ti minutter af hver halvleg og scorede fire mål – godt at se ham i aktion igen. Lad os håbe at han – og Michael Bruun – er klar til kampen mod Skjern den 1. april. Der var flot spil over hele linien – dog på en ret billig baggrund – og især Rene Madsen imponerede med 10 mål på trods af kun 45 minutter på banen. Han bliver Dagens Drage.

TTH ligger nu på niendepladsen med 18 point og det må være bevist at Dragerne ikke hører til i den tunge ende af tabellen.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret